ZETApress

hírportál

Pál Dénes az Év hangja

Pál Dénes nyerte tegnap este a The Voice énekversenyt a tv2-n. Mestere, Mező Misi a múltheti fordulóban ellenfelét, Veress Mónikát juttatta volna tovább, de a nézői szavazatok megfordították a sorrendet. Jól döntöttek, egy igazi művész mindig a közönségének énekeljen!

A négy fiú először duetteket énekelt. Gájer Bálint Dukai Reginával, Weisz Viktor Szulák Andival, Nádor Dávid Bangó Margittal, míg Pál Dénes Szinetár Dórival állt színpadra. Utána mindannyian szólót énekeltek Weisz Viktor, Gájer Bálint, Nádor Dávid és Pál Dénes sorrendben. A harmadik körben saját mesterük volt a partner, így Weisz Viktor Somló Tamással, Nádor Dávid Malek Andival, Pál Dénes Mező Misivel, végül Gájer Bálint Caramellel énekelt. A sztárfellépő az LGT volt.

A mesterek csak az első két fordulót értékelték, dönteniük már nem kellett. A közönségszavazatok eredményeként 4. Weisz Viktor, 3. Nádor Dávid, 2. Gájer Bálint lett, míg 1. helyen Pál Dénes végzett. Hiába juttatta tovább közönsége egy hete Weisz Viktort Hunsullina Reginával szemben, Somló ezt nem tudta megbocsátani: az ősz mester folyamatosan a kiesett lányt emlegette ahelyett, hogy a még versenyben lévő Viktort méltatta volna. Ezzel akaratlanul is ellenfeleit támogatta. Mivel Dénest is a közönség hozta be a döntőbe, Dávidot viszont a múlt héten is csak mestere juttatta tovább a közönség ellenében, a végeredményen nem is csodálkozhatunk!

The Voice után A nagy duett

Hiába ért véget a több hónapos énekverseny, februártól sem maradunk dalnokok nélkül: tegnap reggel végre fény derült a Supertv2 képernyőjén induló A nagy duett sztárpárosaira. A neveket már tudtuk, de azt még nem, hogy a sztárok kivel párosodnak. A tíz páros végre összeállt, a tegnapi Super Mokkában bejelentették, hogy Gesztesi Károly Csézyvel, Cseke Katinka Kökény Attilával, valamint Erdélyi Mónika Gáspár Lacival fog énekelni.

A szépséges Szinetár Dórának a fenegyerek Dopeman jutott, Szandinak pedig Zsidró Tamás sztárfodrász. Az aranytorkú Király Linda Szabó Győzővel lép színpadra, Détár Enikő pedig Kovács Lázárral. A szépséges Görög Zita Pataky Attilával próbálja majd meggyőzni a közönséget arról, hogy ők egy nyerő páros, Bangó Margit énekesnő Lakatos Márk stylist-tal próbál szerencsét, Szulák Andrea pedig Papp Pimasz úr Gergővel indul hódításra. Kezdés február 10-én, vasárnap.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Képernyőn a Nagy Duett | ZETApress
  2. ByeAlex megy Malmőbe | ZETApress

Szóljon hozzá!