ZETApress

hírportál

Újabb hat kieső a Voice-ból

Önmagukkal is kegyetlenek a Mesterek. A múltheti megrázó Párbajok után újabb szívszorító döntésekkel dübörög tovább a Voice. Ismét hat énekestől kellett megválnia a Mestereknek ? láttuk tegnap este a tv2 képernyőjén.

Az első Párbajban Somló Tamás énekesei csaptak össze, stílusosan egy LGT dallal. Weisz Viktor és Perutek János már a próbák alatt egymásnak feszült és egy táncmozdulat közben Perutek megütötte Weisz Viktort, aki pedig ellökte ellenfelét. Komoly ellenszenv alakult ki a párbajozók között. Kőkemény és férfias küzdelmet láthattak a Mesterek a színpadon is. Nehéz helyzetben volt Somló, aki végül Weisz Viktort választotta, de a ringben mindkettőjük kezét magasra emeli, jelezve, hogy szíve szerint mindkét fiút továbbengedte volna.

A második Párbajban Malek Andrea csapatából Schweitzer Dóra és Gyurki Beatrix csaptak össze. A két nagyon eltérő karakter nehezen élte meg a felkészülést. Bea folyamatos elégedetlensége és kishitűsége egyre jobban bosszantotta Andit. Anastacia: I?m Outta Love című számával versenyeznek. Malek Schweitzer Dórát vitte tovább, Beatrixszel pedig pont az történt, amit ő maga korábban érzett, leginkább saját maga ellensége volt ebben a párbajban.

Torzsa Gabi és Kőhegyi Dávid is Malek Andi tanítványai. Kicsit visszahúzódó, törékeny páros. Dávid nagyon kinyílt a Meghallgatás óta, Gabinak is sokat segített, aki eleinte nehezen találta meg a helyét a dalban. A Heaven Street Seven: Ez a szerelem című dalát énekelték. Gabi személyisége 180 fokos fordulatot vett a színpadon, a csendes lány sokkal intenzívebben meg tudta mutatni magát éles helyzetben. Andi végül Torzsa Gabit választotta.

Igazi dráma következett Mohamed Fatima és Sudár Anita duettjében. Caramel tanítványai annyira megkedvelték egymást, hogy barátokként kellett a ringbe lépniük. Fatima annyira szeretett volna Anitának segíteni, hogy magára nem nagyon figyelt oda a felkészülés során, de a színpadon mindkét lány lenyűgözően énekelt, barátságuk erőt adott nekik a fontos pillanatokban. Coolio: Gangsta?s Paradise című számának egy átdolgozását énekelték. Tombolt a közönség. ? Egy lélek vagyunk! ? fogalmazott Fatima a Párbaj előtt és Caramel Fatimát választotta.

Ellentétesebb személyiségeket nem is lehetett volna összeválogatni, mint Mező Misi párosa: Gyöngyösi Tamás és Modor Miltiádész. A kőkemény, fegyelmezett Miltiádész talán kicsit túl merev, viszont Tamás meg túlságosan laza. Az óráját nézte a próbák alatt, mert sietett az esti focimeccsre. A fiúk a Beatles: Back in the U.S.S.R. című számát adták elő. Miltiádész mintha pontosabban énekelt volna, de Mező Gyöngyösi Tamásban látott inkább fantáziát, őt választotta. A Meghallgatás óta Malek Andi még mindig nem tudott megbarátkozni Tomi stílusával, a dal után is elmondta: fél Tamástól. Össze is vesztek Misivel.

Henderson Dávid a felkészülés alatt nagyon beteg volt, már az első próbán úgy érezte, nem tudja kiénekelni a dal magas részeit a rekedtsége miatt. Dávidot az egyik próbáról Caramel haza is küldte, mert félt, hogy még jobban elmegy a hangja a megterheléstől. Ellenfele, Burai Krisztián, aki a Meghallgatáson saját dalával került be a Voice-ba, nagyon türelmesen viselte Dávid betegségét. Caramel szinte végig aggódott a fiúkért, hogy mi lesz így a Párbajon, érezte, hogy ez a lélek csatája lesz. Michael Jackson?Akon: Hold My Hand című dalát adják elő. Dávid a Párbaj előtti éjszaka átértékelte magában a dolgokat és visszanyerte önbizalmát. Belső egyensúlya helyrebillent és a produkció ideje alatt összeszedte tartalékait és nem érződött rajta a betegség. Kisugárzásával mindenkit lenyűgözött, és ami a legfontosabb, Caramelt is, aki Henderson Dávidot választotta. Ő lett a 12. továbbjutó, a jövő héten kőkemény csatákkal és önmarcangoló döntésekkel folytatódik a Voice a harmadik Párbajjal.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Családi drámák a Voice-ban | ZETApress

Szóljon hozzá!