ZETApress

hírportál

Családi drámák a Voice-ban

Az elmúlt péntekihez hasonlóan megint hatalmas küzdelmeket, csodálatos duetteket és embert próbáló döntéseket láthattunk tegnap este a Voice harmadik Párbaj adásában, a tv2-n.

A Mesterek nehéz helyzetben vannak, hiszen minden párjukból csak az egyik énekest juttathatják tovább, Mester-társaik pedig nem dönthetnek helyettük, mindössze véleményt mondhatnak arról, szerintük kinek lenne helye az élő adásokban.

Elsőként Ladányi Patrícia és Pákai Petra álltak színpadra. A két nagyon különböző alkatú és habitusú lányt a Mester, Mező Misi arra biztatta, produkciójukban mindenképpen hozzák ki magukból a nőiességet. Petrának ez Misi szerint jobban sikerült. Malek Andrea szerint mindkét csaj dögös volt a I say a little prayer című dal előadása közben, az egyetlen női Mester úgy vélte, Patríciának kellene folytatnia a versenyt, míg Caramel és Somló szerint egyértelműen a duci, életvidám Petra az, akinek az élő show-kban van a helye. Végül természetesen Misi döntött, aki egyetértett férfi társaival, így Pákai Petra jutott tovább.

A második párbaj nagyon erős hatással volt mindenkire, a Mesterekre és a közönségre is egyaránt. Berkes Gabriella és Husnullina Regina Adele: Someone like you című slágerét adták elő, Gabit nagyon mélyen érintette a dal. Az énekesnő elárulta, múltjából táplálkozott, amikor felkészült erre a produkcióra, ezért minden érzését beleadta az előadásába. A Mesterek közül hárman is úgy gondolták, ő az, akinek a továbbiakban is helye van a Voice-ban, ám saját Mestere, Somló Tamás másként határozott. Ő Husnullina Reginát juttatta tovább, ezzel pedig magára haragította Mester-társait, főként Malek Andreát, aki teljesen nyíltan vállalta, a legkevésbé sem ért egyet a döntéssel.

Gabriella nem csak saját magáért izgult: fia, Olivér is párbajozott. Ellenfele Caramel háttérénekese, Harót Balázs volt. Az, hogy Caramel és Balázs évek óta együtt dolgoznak, feszélyezte is a Berkes fiút, ám a Mester teljesen ki tudta zárni az érzelmeket és a barátságot, és csak szakmai megfontolás alapján döntött. Társaival együtt egyhangúan úgy vélték, Berkes Olivérnek van helye döntős mezőnyében. ? Szerintem meg is nyerheti ezt a versenyt! ? indokolta döntését Caramel, így Gabriella is megkönnyebbülhetett, fia tovább jutott.

A Szécsi-ikrek már a Meghallgatáson is nagyon mély nyomot hagytak a Mesterekben. A két tizenhat éves lány ösztönös tehetsége meggyőzte a döntnököket, ám a Párbajban nem kaptak könnyű ellenfeleket. Elsőként a Somló Tamás csapatát erősítő Saci énekelt a biztonsági őrként dolgozó tehetséges fiatalember, Pap Attila ellen. Cee Lo Green: Forget you című dalában szépen dolgoztak együtt, remek produkciót állítottak színpadra, ám ahogy minden esetben, itt is csak egyikük távozhatott győztesként a Voice ringjéből. A Mesterek egyöntetűen Szécsi Sacira voksoltak, saját Mestere, Somló Tamás is úgy vélte, neki kell tovább mennie, mellette döntött.

Szécsi Böbe, az ikrek ?másik fele? Helmeczi Biankával párbajozott a továbbjutásért. A rendkívül tudatos, hűvös Bianka elárulta, nem szeretne közel kerülni ellenfeléhez, hiszen tudja, a ringből csak egyikük távozhat győztesként. Mező Misi nehéz feladatot adott a két fiatal lánynak, Lana del Rey dalát, a Video games-t kellet énekelniük. ? Ez egy mély dal, bedobtam őket a mély vízbe ? mondta a Magna Cum Laude frontembere. A két lány párbaja elbűvölt mindenkit, Malek úgy vélte, Bianka volt a jobb. A férfiak azonban most is egy húron pendültek, szerintük Szécsi Böbe nyerte ezt az összecsapást, Misi döntésével pedig ő került be az élők mezőnyébe. A testvérpár tehát külön-külön csapatban, de tovább folytathatja a Voice versenyét.

Az este utolsó párbajában Malek Andrea versenyzői mérték össze tehetségüket. Szolnoki Dóra és Nádor Dávid Tolcsvay László: Az első villamos című dalát értelmezték újra, az Argentínában nevelkedett Dávid spanyol szöveget is írt a dal egy részéhez. A produkció után Caramel elárulta, úgy érezte magát, mintha a fellegek között lebegne, a két énekes varázslatos hangulatot teremtett a Voice arénájában. A választás azonban ennél a párbajnál nem osztotta meg a Mestereket: bár mindkét énekest méltatták, mégis Dávid volt az, akit meggyőzőbbnek, jobbnak éreztek. Malek Andrea döntése alapján Nádor Dávid jutott tovább. A harmadik Párbaj után már csak hat üres hely van a Voice legjobbjainak mezőnyében, ám hogy kik jutnak be még a december 21-én kezdődő élő show-ba, az csak jövő pénteken derül ki.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Véget értek a párbajok | ZETApress

Szóljon hozzá!