ZETApress

hírportál

Folytatódik a meghallgatás

Mező Misi belehúzott, csapata az adás végére négy főre gyarapodott. Tegnap este a második meghallgatással folytatódott a Voice. A tavalyi X?Faktorból is kiesett Páll Timinek megint nem volt sikere, hiába kért sírva új esélyt. Különleges produkciókban most sem volt hiány ? láttuk a tv2-n.

A Voice múlt heti meghallgatásának végén Mező Misi ?csapatát? egyetlen fő alkotta, így a Magna Cum Laude énekese izgatottan készült újabb tehetségek toborzására. Sokáig senki nem választotta őt, de belehúzott és a tegnap esti adás végére már négy versenyzővel büszkélkedhetett. Szécsi Böbe mellett immár Misi csapatába tartozik a magabiztos Bűdi Szilárd, a rendkívüli hangszínnel megáldott Pál Dénes és Veres Mónika is, akinek produkciójától mind a négy Mester el volt ragadtatva.

Somló csapata Berkes Gabival kettőről háromra bővült, akinek a fia szintén továbbjutott az adásban. A tizennyolc éves Berkes Olivér úgy érezte, hogy nem apjával egy csapatban, hanem Caramel irányítása alatt szeretne részt venni az énekversenyben. Ugyanígy gondolta a vietnami származású egyetemista srác, Nguyen Anh Quan is, így Caramel versenyzőinek száma két fővel, háromról ötre bővült a héten.

Malek Andreát Gyurki Beatrix, a nagyszájú, vagány lány választotta, pedig őt a zsűri férfitagjai is szívesen látták volna csapatukban. Meglepő módon Schrott Péter, az adás legkeményebb rockere is úgy gondolta, hogy a női Mester kezeiben érezné magát a legjobban. Abodi Nagy Blanka kegyeiért Mező Misi is harcolt ? kiemelte gyönyörű, ízes beszédét ?, ám a lányt ez nem hatotta meg, így Blanka már Malek Andrea csapatát erősíti.

Az adás legdrámaibb pillanata Páll Timihez fűződök. A több tehetségkutatót megjárt versenyző összeomlott, amikor fellépésének végéig egyik Mester sem nyomta meg a gombot. Zokogva kért esélyt, hogy újra elénekelhesse a dalát. Malek Andrea emlékeztette, mindenkinek csak 90 másodperce van, de versenyen kívül megengedték, hogy bebizonyítsa, jól énekel. Tizenhét versenyző (a múltkori nyolc mellé a tegnapi kilenc) már továbbjutott, a meghallgatások azonban folytatódnak: rengeteg tehetség várja még, hogy megmutathassa magát a tv2 szuperprodukciójában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Somló Tomi belehúzott | ZETApress

Szóljon hozzá!