ZETApress

hírportál

Somló Tomi belehúzott

Tegnap este a harmadik Meghallgatással folytatódott a Voice a tv2-n. Izgalmas énekesek mérték össze hangjukat, a Mesterek azonban most is csak a legjobbaknál nyomtak gombot. Malek Andi és Caramel csapata egy-egy versenyzővel hat-hat főre bővült. Mező Misi három énekesnőt állított maga mellé, Somló Tomi pedig belehúzott és négy előadóval ő ?nyerte? a napot.

A múlthetit követő újabb Meghallgatáson az eddig megfontoltan válogató és többnyire visszafogott Somló Tamás úgy gondolta, nem kispályázik tovább: négy kitűnő énekest is begyűjtött az ezzel hétfőre duzzadt csapatába. Egyikük az adásban elsőként színpadra lépő Perutek János, aki hobbiszinten bokszol, ám egyetlen vágya volt, hogy Somlót kiütéssel meggyőzze arról, a csapatában a helye ? sikerrel járt.

Szintén az ősz Tamás Mestert választotta Husnullina Regina is, aki nem csak hangjával, hanem zongorajátékával is lenyűgözte hallgatóságát. A különös nevű nő Oroszországban született, de már tizenhárom éve él Magyarországon. Czerovszky Heni is a legendás zenészhez csatlakozott. Heni orgánuma ismerősen csenghet a nézőknek, ő kölcsönözte ugyanis hangját a ’90-es években több slágerhez is. Most végre arc is párosul ehhez, az énekesnő pedig izgatottan várja, hogy a legkülönfélébb stílusokban kipróbálhassa magát: ezért is döntött Somló mellett, aki szerinte ugyanolyan szabad szellemű mint ő és ebben csak támogatni fogja. A Somló-csapatba került Weisz Viktor is, aki másfél évtizede vallja magát hivatásos énekesnek. Mind a négy Mester megfordult a hangjára, ő azonban úgy döntött, a legtapasztaltabbtól szeretne tanulni.

Mező Misi a harmadik Meghallgatáson ?csajozott?: csupa nő került a csapatába. Elsőként a mindössze tizenhét esztendős Agárdi Szilvi csatlakozott hozzá, aki dalával könnyeket csalt a szemekbe, köztük Misiébe is, akivel végül egymást választották. Szilvi alig látó, de elárulta, már megbékélt a helyzettel, hiszi, hogy ő látás helyett hangot kapott a Jóistentől. A szőke Ladányi Patrícia nyolc éve készül tudatosan arra, hogy egyszer majd színpadon álljon, a sok tanulás és gyakorlás pedig meghozta a gyümölcsét, a Mesterek mindegyike szerette volna maga mellett tudni, a fiatal lány azonban a Magna Cum Laude frontemberéhez húzott. Pákai Petra, Misi harmadik új csapattagja lehengerlően és természetesen énekelt, versengtek érte a Mesterek, akiket előbb hangjával, majd kisugárzásával is levett a lábáról, de ő úgy érezte, temperamentuma leginkább Misiével passzol. Vele a Mező-csapat immár héttagúra bővült.

Malek Andihoz Veréb Tamás csatlakozott. A fiatal srác ugyan még csak 18 éves, de már tízéves színpadi rutinnal rendelkezik. Szíve vágya volt, hogy az egyetlen női Mester megforduljon, ez teljesült is, így együtt készülnek majd a következő fordulóra. Caramel csapata is egy fővel: Bokor Mariannal gyarapodott, akit népes családja kísért el a Meghallgatásra. Marianna magabiztosan fogadta a kritikákat, és egyáltalán nem zavarta, hogy egyedül Caramel fordult meg, hiszen benne tökéletes Mesterre talált. Ő is meg Andi is így hat-hat fővel rendelkezik. A harmadik Meghallgatáson továbbjutott kilenc versenyzővel már 26-an vannak a Mestereknél, azonban a kiválasztások még nem értek véget: rengeteg tehetség várja, hogy megmutathassa magát a tv2 szuperprodukciójában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Siker és bukás a tv2-n | ZETApress

Szóljon hozzá!