ZETApress

hírportál

Elstartolt a Voice

Tegnap este elstartolt a The Voice, a tv2 nagyszabású énekes tehetségkutatója, melyet fél 9-től láthattunk HD minőségben a képernyőn. Nyolcan jutottak tovább az első adásából, melyben megható és vidám pillanatoknak egyaránt szemtanúi lehettünk az augusztusban teljessé lett csapat jóvoltából.

Nyolc versenyző örülhetett, a mesterek úgy döntöttek, ők kellenek a show-ba. Ők azok, akik csupán a hangjukkal győzték meg a mestereket. Az este végén Caramel örülhetett, ő három versenyzővel a csapatában zárta a napot, Malek Andrea és Somló Tamás két-két továbbjutóval gazdagodott, míg Mező Misi csupán egy énekest toborzott maga mellé.

Bakonyi Zsolt angliai munkáját adta fel azért, hogy megmérettessen a műsorban, ami jó döntésnek bizonyult: Andrea csapatát erősíti, ahogy Schwartz Dávid is. Gájer Bálint a swing stílusban előadott Moves Like Jagger című dallal győzte megy a mestereket. Bálint pedig úgy döntött, Caramellel szeretne dolgozni. Szintén a legfiatalabb mestert választotta a bámulatos változáson átesett Mohamed Fatima, a Fekete Vonat egykori énekesnője, valamint Karai Anna, az extrém külsejű szőkeség.

Pleszkán Écska először a hangjával, a gombok megnyomása és a fotelek megfordulása után pedig stílusával is magával ragadta a zsűrit. A 22 éves lány Somló Tamást választotta mesteréül. Az adás egyik legnagyobb meglepetését a Szécsi-ikrek okozták. Egymás után léptek a színpadra és mindketten elkápráztatták Mező Misiéket, akik először azt hitték, valami tréfa áldozatai és kétszer hallják és látják ugyanazt a versenyzőt. Elsőként Saci választotta Somlót, a közvetlenül utána éneklő ? és szintén továbbjutó ? Böbe pedig Mező Misit.

Jövő pénteken a második meghallgatással folytatódik a The Voice ? Magyarország hangja! Két héttel később ? november 2-án, pénteken a Supertv2 debütálásának napján ?, a kábelcsatornán csúsztatással szintén látható lesz a Voice, ahol az énekes tehetségkutató műsor az anyacsatornához hasonlóan HD minőségben kerül képernyőre. Nem ez lesz az egyetlen ilyen műsor a tv2 Csoport hamarosan induló kábelcsatornájának kínálatban: a tervek szerint a prémium műsorokkal jelentkező általános szórakoztató csatornán minden tartalom HD minőségben kerül sugárzásra ? tudtuk meg a szervezőktől.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Folytatódik a meghallgatás | ZETApress

Szóljon hozzá!