ZETApress

hírportál

Teljes lett a csapat

Szabó Kimmel Tamás lesz a Voice műsorvezetője! ? tudatta a tv2 Sajtószoba. Teljessé vált a Voice csapata! A V-riporter és a Mesterek után az énekes-tehetségkutató műsorvezetőjének személye sem titok többé. Az ősszel induló szuperprodukció Szabó Kimmel Tamás vezetésével kerül képernyőre.

A tv2 Szabó Kimmel Tamásra bízta az énekes-tehetségkutató műsorvezetői feladatait. A 28 éves színész számára nem ismeretlen a műsorvezetői feladat, ám a Voice-hoz hasonló volumenű produkcióban most először vesz részt. ? Nagy és izgalmas feladat, ugyanakkor komoly felelősség is számomra, hogy én leszek a Voice műsorvezetője. Pályafutásom során mindig fontos volt számomra, hogy minőségi dolgokhoz csatlakozzam, a Voice pedig olyan üzenet közvetít, ami közel áll hozzám. Itt csak a hang, tehát az érték és a tehetség számít, örülök, hogy részese lehetek a produkciónak ? mondta a Voice műsorvezetője, Szabó Kimmel Tamás.

Szabó Kimmel Tamás 2003 és 2007 között végezte tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész szakán. Az egyetem elvégzése után játszott Szolnokon, Kaposváron, a pesti József Attila Színházban és a HoppArt társulatban. 2008 óta a Nemzeti Színház társulatának tagja, ahol olyan szerepekben tűn fel, mint a Mesél a bécsi erdő Alfrédja, a Három nővér Szoljonija, vagy a Hamlet címszerepe. Színészi teljesítményét a színházi szakma is elismerte: 2011-ben elnyerte a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) díját a Legjobb 30 év alatti színész kategóriában, a Három nővérben nyújtott alakításáért.

Színházi szerepei mellett több mozi- és televíziófilmben is játszott, többek között a Megy a gőzös (2007), az Egymás mellett (2008), a Pirkadat (2008) című alkotásokban, az országos ismertséget a Made in Hungaria (2009) című film hozta meg számára. A nézők a tegnap esti Aktívban exkluzív interjút láthattak a Voice műsorvezetőjével. The Voice ? Magyarország hangja hamarosan a tv2-n!

Bányai Miklós lesz a Voice riportere

Tehetséges fiatal színészre bízta néhány hete a Voice riporteri feladatait a tv2. Bányai Miklós mindenhol ott lesz, ahol történik valami az énekes-tehetségkutatóval kapcsolatban, kulisszatitkokat és exkluzív információkat oszt meg a nézőkkel. A huszonhét éves fiatalember feltűnik az élő adásokban, de ő vezeti majd az ezekkel egy időben futó online közvetítést, valamint házigazdája lesz a Voice televíziós kísérőműsorának is. A Voice riportereként mindenhol ott lesz, ahol történik valami: betekintést enged a kulisszák mögé, interjút készít a versenyzőket és beszámol a legfrissebb hírekről is.

A Színművészeti Egyetemen végzett fiatalember számos színházi szerepet, reklámfilm forgatást és külföldi filmszerepet tudhat maga mögött. Miklós személyisége, felkészültsége és tehetsége tökéletesen illik a Voice világához, ezért esett rá a csatorna választása. ? Hatalmas lehetőség, egyben óriási kihívás számomra ez a műsor, igyekszem helyt állni ezen az új területen. Azt látom, hogy a Voice csapata hisz abban, amit csinál, és ez a műsor új színt tud hozni a tehetségkutatók sorában ? mondta Bányai Miklós.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elstartolt a Voice | ZETApress

Szóljon hozzá!