ZETApress

hírportál

Megvannak a Voice Mesterei!

Teljessé vált a Voice zsűrijének névsora: Malek Andrea, Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel és Somló Tamás lesznek a tv2 szuperprodukciójának Mesterei! ? tudatta a Sajtószoba.

Hamarosan indul a tv2-n a világ legújabb énekes-tehetségkutató műsora, a Voice. A legnépszerűbb televíziós show-k közt számon tartott produkciót eddig több mint 40 ország televíziós társasága vásárolta meg, számos helyen nézettségi rekordokat döntött és piacvezető pozíciót szerzett. Az ősszel induló műsor főszereplői az énekeseken kívül minden bizonnyal a Mesterek lesznek, akik nemcsak véleményt alkotnak, de a kiválasztás során saját csapatokat állítanak majd fel az előadókból, akiket mindvégig ők készítenek fel a megmérettetésekre. A ítészek ráadásul együtt és saját versenyzőikkel is színpadra lépnek.

Ahogy külföldön, úgy a hazai változatban is az ország könnyűzenei életének megkérdőjelezhetetlen hitelességű művészei ülnek a Mesterek székébe. Egyetlen nőként Malek Andrea, a hazánkban és külföldön egyaránt elismert, többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas színésznő-énekesnő vesz részt a műsorban, aki jelenleg Bécsben él és dolgozik. A művésznő mellett Mező Misi, az egyik legnépszerűbb magyar pop-rock énekes, a Magna Cum Laude frontembere, valamint Molnár Ferenc Caramel, a sokak számára példakép Megasztár-győztes is szerepet vállal a műsorban. Egy igazi legendával, az elképesztően gazdag zenei múlttal rendelkező Somló Tamással egészül ki a szuperprodukció Mestereinek köre.

Ökrös Gergely, a tv2 kreatív vezetője szerint a Voice Mesterei nyerő négyest alkotnak. ? Négy kiváló művész, négy izgalmas egyéniség, akik a könnyűzene különböző irányzatait képviselik. Kétség sem férhet hozzá, hogy saját területük emblematikus és hiteles képviselői. Bátran kijelenthetjük, hogy ők jelentik számunkra az álom-zsűrit ? mondta Gergely.

A Voice énekverseny a legjobbak számára, ahol csak a hang számít. A műsor első, éles megmérettetésén a Mesterek nem is láthatják az énekeseket: a meghallgatás alkalmával a színpadnak háttal ülve, csak az elhangzott dal alapján döntenek a továbbjutásról. Amennyiben az egyik Mesternek tetszik az énekes hangja, megnyom a széken egy gombot, a forgószéke pedig megfordul. Ekkor látja meg a kiválasztott versenyzőt. The Voice ? hamarosan a tv2-n!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Teljes lett a csapat | ZETApress

Szóljon hozzá!