ZETApress

hírportál

Afrojack a Soundon

A Heineken Balaton Sound 0. napi bemelegítő programját ? Ákos szintirock produkciója mellett ? napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadója, Afrojack teszi teljessé ? tudtuk meg Vető Viktóriától.

Erre a napra érkezik még a feltörekvő holland house DJ-producer, Apster, majd a rendes Sound napokon fellép ? a fergeteges forgatagban ? a Booka Shade, Dizzee Rascal, a Mouse on Mars és a MiniCoolBoyz. Az már ismeretes, hogy az idei Heineken Balaton Sound egy nappal korábban indul: már július 11-én délutántól birtokba vehetik a rajongók a Balaton-parti helyszínt, ahol igazi kultúrtörténeti ritkaság, a nyáron csak három fesztiválon látható, Ákos legújabb, 2012-es szintirock produkciója melegíti be a közönséget a Nagyszínpadon. A programban a Bonanza Banzai és Ákos legfontosabb dalai szólalnak meg, XXI. századi hangszereléssel.

Mára az is biztossá vált, hogy a 0. napon, az Arénában, a Grammy-díjas holland elektronikus zenész, világhírű DJ és producer, napjaink legnagyobb és legtrendibb elektro house indulóit jegyző előadója, Afrojack tölti majd be a teret. És ne feledkezzünk meg Apsterről. A feltörekvő holland house DJ-producer, Afrojack kiadója, a Wall Recordings felfedezettje, aki mesterének fellépésére várhatóan szédületes live szettel készíti fel a közönséget az idei Heineken Balaton Soundon. Mindezt mindössze 8500 forintos bemelegítő-napi áron.

A korábbi hírek óta több új név is bejelentkezett az idei Soundra. Így például Németország egyik legrégebb ideje óta aktív techno-pop alakulata: az igényes és hiperinteligens elektronikus zenék kevesek által magas szinten művelt tudományának két szakavatott nagymestere, Arno Kammermeier és Walter Merziger irányította Booka Shade. Érkezik Dizzee Rascal, a géppuskanyelvű brit rapper, akinek eddig négy hihetetlenül sikeres albuma jelent meg, melyek kivétel nélkül arany-, vagy platinalemezek.

Jön Zamárdiba továbbá Andi Toma és Jan St. Werner formabontó elektronikus zenei produkciója, a Mouse on Mars, mely lassan húsz éve látja el a glitch és az IDM rajongókat rafinált e-zenei anyagokkal. Végül Itália földjéről érkezik a MiniCoolBoyz, akik a progresszív tech house tudományok legújabb kutatási eredményeit felhasználva keverik ki formabontó techno anyagaikat. A fesztivál teljes programja idekattintva olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elmosták a korrupciót | ZETApress

Szóljon hozzá!