ZETApress

hírportál

Talán Attila elköszönt

Radics Gigi és Szakos Andrea lesz jövő pénteken a tv2 Megasztár fináléjában! A Megasztár tegnap esti, 10. döntőjében a nézők Radics Gigit, míg a Bocskor Gábor, Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és Mester Tamás alkotta zsűri Szakos Andreát juttatta a fináléba.

A 10. élő adásban a nézők a legtöbb szavazatot Radics Gigire küldték, így elsőként ő jutott tovább a Fináléba. A zsűritagok Szakos Andrea és Talán Attila közül kellett kiválasszák, ki legyen az utolsó adás másik résztvevője. Zoli hirdette ki egyhangú döntésüket: a tiszavasvári Szakos Andreának adták meg a lehetőséget. Talán Attila már harmadszor várt megmentésre, de a múlthetivel ellentétben most őt búcsúztatták a el versenytől. Ezzel vált biztossá, hogy a Megasztár 6-ban újra női győztest avatnak a nézők.

A 10. élő adást a Király Viktor, a Megasztár 4 győztese kezdte, majd a három versenyző előbb két körben egy-egy dalt énekelt, majd egy közös produkcióban vett részt. A végső döntés előtt a Drum & Piano Project ? Kiss Endi, a Hoolligans dobosa és Havasi Balázs zongoravirtuóz ? produkciójának tapsolhattunk. A zsűri döntése után Molnár Ferenc Caramel énekelte el a két finalista lánnyal együtt Attilának a Búcsúdalt. A tv2 Megasztár Facebook-oldalán 22-én, kedden 10 órától Talán Attila videóchat-en válaszol a rajongók kérdéseire és ő közvetíti a jövő pénteki mindent eldöntő Finálét!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gigi az új Megasztár | ZETApress

Szóljon hozzá!