ZETApress

hírportál

Gigi az új Megasztár

Radics Gigi nyerte meg a Megasztár 6-ot a múlthéten a zsűri által megmentett Szakos Andi előtt. A tegnap esti Fináléban a 15 éves lány kétszer annyi közönségszavazatot kapott, mint 27 éves vetélytársa a tv2-n a mindent eldöntő adásban.

Utolsó élő adásához érkezett a tv2 népszerű zenei tehetségkutatója. A Megasztár Fináléjában két női versenyző, Radics Gigi és Szakos Andrea mérte össze tudását, s azt este végére kiderült, hogy Gigi lett 2012 Megasztárja. A rendkívül látványos show-ban a lányok szólódalai mellett közreműködtek a Megasztár korábbi szériáinak győztesei: Tóth Vera, Caramel, Király Viktor és Tolvai Renáta duetteket is énekeltek a finalistákkal, a műsor végén pedig Rúzsa Magdival kiegészülve, együtt ünnepelték a győztes Gigit egy közös dallal.

Az este folyamán színpadra lépett még közel negyven korábbi és mostani Megasztár döntős is, akik a We are family című slágert adták elő. A Finálé fénypontjaként itt volt Flo Rida, napjaink egyik legnépszerűbb rappere is, aki saját világslágereit adta elő a Top 12 énekessel, majd egy közös produkcióban Andival és Gigivel, a két finalistával. Itt már csak a nézők szavazatai számítottak, s mivel Gigire sokkal több hívás és SMS érkezett, ő kapta meg a Megasztár címet és a mesés nyereményeket. A tv2 Megasztár Facebook-oldalán kedd délelőtt fél 10-kor Radics Gigi, fél 11-től pedig Szakos Andrea videóchat-en válaszol a rajongók kérdéseire.

1 hozzászólás

  1. Gigi apjára bízza a nyereményautót. Radics Gigi átvette első Megasztár-nyereményét. A 15 éves énekesnő autóját néhány évig még biztosan édesapja, Radics Tamás vezeti majd. Tegnap délelőtt ünnepélyes keretek között vehette át nyereményautója kulcsait az E.ON képviselőjétől a Megasztár 2012-es győztese, Radics Gigi. A salgótarjáni énekesnő megilletődve állt az Opel Ampera mellett, majd villámgyorsan bepattant a kormány mögé és boldogan pózolt a fotósok hadának.

    Bár remekül érezte magát a vezetőülésen, az autót egy darabig biztosan nem fogja vezetni. ? Mivel még csak 15 éves vagyok, nincs jogosítványom, ezért édesapám lesz majd a ?sofőröm? ? mesélte Gigi, majd lelkesen átült az anyósülésre, hogy apjával együtt kipróbálhassa a kocsit. ? Még soha nem vezettem elektromos autót, hihetetlenül csendes, nagyon jól megy, igazi élmény ez nekem ? mondta el Gigi édesapja, aki bármikor áll lánya rendelkezésére, hogy elszállítsa a fellépéseinek helyszínére.