ZETApress

hírportál

Hullanak a csillagok

Tegnap a második élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató show-műsora, a Csillag születik. Ismét két kieső volt: Negyela Bernadett és a Molnár?Vízi páros nem folytathatja a versenyt. A most is rendkívül szoros és izgalmas adás végén a zsűri és a nézők közös döntése alapján búcsúztak a műsortól.

A múltheti 12-ből tegnap már csak tíz produkció folytatta a küzdelmet a Csillag születik 2012 fődíjáért, azzal a tudattal, hogy ketten ismét kiesnek az értékes nyereményekért folytatott küzdelemből. A döntősök közül többen ezúttal is saját dallal készültek. Németh Zoltán, alias Plazma ezúttal sem hazudtolta meg magát és kicsit visszatért az első válogatón megismert stílusához.

Az In Diretta nevű agrár pop formáció a Jamaica című dalával igyekezett meggyőzni a zsűrit és a nézőket. A The Immigrants egy igazán meglepő feldolgozással állt a színpadra, ugyanis a French Affair You?re so sexy című slágerét hangszerelték át. Az énekes produkciók közül Negyela Bernadett a Valahol Európában musical-ből énekelte el a Nem szabad félni című dalt, Szirota Jennifer Tóth Verától a Nem kell valaki másé, a Prügyi Duó Demjén Ferenctől a Hogyan tudnék élni nélküled, a Molnár József és Vizi Imre páros Zámbó Jimmy-től a Bye bye lányt, míg Mészáros János Elek Mascagni Parasztbecsület című operájából adott elő egy részletet. Juhász Marci ezúttal ukulelére cserélte gitárját és egzotikus stílusban énekelte a Máma van az utolsó vasárnap című népdalt.

A Csillag születik 2012 egyetlen versenyben maradt tánccsoportja ezúttal Optimus nevű székes koreográfiájával nyűgözte meg a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. A kis csillagok után a fröccsöntött frizurájukról, a frissen nyírt bajuszukról és közismert botrányaikról is híres alter formáció, a Soerii & Poolek állhatott színpadra, akik a Valahol messze című szerzeményüket adták elő. A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján újabb két produkciónak kellett búcsúznia, így jövő héten már csak nyolcan ? köztük mindössze egy lány ? küzdhetnek a műsor több milliós fődíjáért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Hatan folytathatják | ZETApress

Szóljon hozzá!