ZETApress

hírportál

Hatan folytathatják

Tegnap megfeleződött a Csillag születik mezőnye ? újabb két produkció esett ki. A harmadik élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsora. A múlt hetihez hasonlóan ezúttal is két produkciónak kellett távoznia, így már csak hatan maradtak versenyben.

Szombaton már csak nyolcan küzdöttek a Csillag születik 2012 értékes fődíjaiért: az autóért, az utazásért és a 12 milliós ? egy éven át havi egymilliós ? pénznyereményért. Németh Zoltán ?Plazma? ezúttal is egy saját rap számmal állt a színpadra. Az In Diretta az agrár-pop után kicsit a rock irányába mozdult el Buli van nálunk Magyarországon című saját szerzeményükkel.

A The Immigrants tagjai a múlt heti feldolgozásuk után most ismét saját dallal igyekeztek meggyőzni a Pokorny Lia, Hajós András, Hernádi Judit és Puzsér Róbert alkotta zsűrit. Juhász Marci akusztikus verzióban, gitárral és szájharmonikával adta elő Deák Bill Gyula: Rossz vér című számát. Szirota Jennifer Barbra Streisand: New York State Of Mind slágerét, Mészáros János Elek Kodály Zoltán: Háry János toborzóját, a Prügyi Duó pedig Bryan Adams: Everything I Do című számának magyar verzióját énekelte.

Az egyetlen versenyben lévő tánccsoport, a Quantum XXL ezúttal is lenyűgözte a zsűrit Mr. és Mrs. nevű koreográfiájával. A kiscsillagok után Brasch Bence, a Csillag születik 2009 egyik döntőse duettezett Lolával, akivel a színpadon kívül is egy párt alkotnak. Őket követte a magyarországi diszkó korszak meghatározó együttese, a Neoton Familia.

A Csillag születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak, az In Direttának és a The Immigrants-nek kellett búcsúznia, így a három fiú holnap megkezdheti az érettségit. A jövő héten már csak hatan ? Szirota Jennifer, Plazma, a Prügyi duó, a Quantum XXL, Juhász Marci és Mészáros János Elek ? küzdhetnek a műsor fődíjáért.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Fogynak a csillagok | ZETApress

Szóljon hozzá!