ZETApress

hírportál

Elstartolt a Megasztár

Elképesztő hangokkal és elbűvölő tehetségekkel startolt tegnap este a Megasztár 6. szériája. Újból bebizonyosodott, hogy hazánkban tehetségből nincs hiány! Újra az ország hangját keresi a tv2! A zsűri előtti válogató első adásával elindult az egyetlen tisztán hazai énekes tehetségkutató legújabb évada.

A Bochkor Gábor, Falusi Mariann, Bereczki Zoltán és Mester Tamás alkotta négyes is most debütált a képernyőn, bizonyítva, hogy a legjobb választás volt őket egy ítészi asztalhoz ültetni. Az első válogató adásban fura fazonokból sem volt hiány, ám döntő többségében adottságaikkal tisztában lévő, tehetséges és sikerre vágyó fiatalok érkeztek a tv2 stúdiójába. Volt, akit fiatal kora miatt nem juttattak tovább, volt, akiben nem látták a fejlődési lehetőséget a zsűritagok.

A női mezőnyből Kullai Timi, Burger Ágnes és Réti Nóra, a fiúk közül pedig Farkas Jenser Balázs, Talán Attila, Klippel Dávid és Szűcs Ádám örülhettek, mert nekik biztos helyük lett a Top24-ben. 120 tehetség került nemrég a kamerák elé, így minden ötödiknek volt sansza a továbbjutásra. Jövő pénteken folytatódik a válogatás, s néhány héttel később a legjobb 24 közül párbajban kerül ki a 12 továbbjutó személye.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Folytatódott a válogatás | ZETApress

Szóljon hozzá!