ZETApress

hírportál

Folytatódott a válogatás

Újabb kilenc továbbjutót ismertünk meg a Megasztár 6-ban a múlt heti hét után. A második válogató adással folytatódott tegnap este a tv2 tehetségkutatója. Számos remek teljesítményt és néhány mosolyfakasztó próbálkozást láthattak a nézők a zsűri előtti válogatón.

Az egyik jelentkező egy külföldi utat mondott vissza a meghallgatás miatt, Mester Tamásék szerint teljesen feleslegesen. Teljesítménye nem volt elegendő a továbbjutáshoz, így a csalódott lány hoppon maradt. Szakos Andrea a mobiltelefonját adta el, hogy az árából Budapestre tudjon utazni a válogatóra. A befektetés nem bizonyult hiábavalónak, a zsűri a legnagyobb egyetértésben engedte a Top24-be a fiatal lányt.

Nagy visszatérővel is találkozhattak a nézők: az előző szériában a legjobb 12-ig jutó Csonka Andreas újra eljött, hogy bizonyítsa, igenis helye van a legjobbak közt. Falusi Mariannék is egyetértettek ezzel, így Andreas újra versenybe szállhat a győzelemért. Rajtuk kívül még a rendőrtiszti főiskolát elhagyó Horváth István, Gerendás Dávid, Péter fia, Kökény Pál, az Operettszínház fiatal művésze, a szegedi Nagy Renáta, a 15 éves kora ellenére már tehetségkutató-veteránnak számító Eőry Viki, Nagy Kristóf ?Bozont? és Józsa Janka vívták ki a továbbjutást.

A jövő heti továbbjutókkal kiegészülve kialakul a Top24 mezőnye, akik felkészítő táborba vonulnak a nagy megmérettetés előtt, hogy a legjobb formájukban léphessenek majd színpadra a párbaj adások során. A weboldalukon visszanézhetők a teljes adások és az egyes produkciók is.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Megvan a Top 24 | ZETApress

Szóljon hozzá!