ZETApress

hírportál

Zsédával a városban

Zsédenyi Adrienn: Zséda 2012. című stílusnaplójának bemutatóján jártunk tegnap este az Andrássy úti Alexandra Könyvesház Párizsi Nagyáruház Lotz-termében. A 192 oldalas könyv az Alexandra Kiadó gondozásában a napokban jelent meg.

Zséda a könyvbemutató előtt meglepetéskoncerttel kedveskedett a nagyszámú vendégseregnek, ahol Rakonczai Viktor zeneszerző kísérte zongorán. Négy dalt adtak elő, melynek során a művésznőnek sikerült megénekeltetnie közönségét. Utána Abaházi Csabával beszélgetett életéről és egyéni stílusáról. Sokat köszönhet ebben édesanyjának, aki után még ma is megfordulnak az utcán a férfiak.

Ez a kötet valójában egy különleges kalendárium, amely ötvözi az ismert énekesnő stílustanácsait és kedvenc üzleteinek ajánlóit. Ráadásul mindehhez egy teljes évre szóló 110 oldalas határidőnapló is társul, így a kötet 365 napon keresztül a stílusos életvitel praktikus útmutatójaként szolgálja majd az olvasókat, s olyan hű társunk lehet, akár egy barátnő.

Fellépéseim alkalmával számtalanszor teszik fel nekem a kérdést, milyen ruha van rajtam, hol vásároltam. Innen jött az a már-már magától értetődő ötlet, hogy egy stílusnaplóban tegyem közzé kedvenc helyeimet, ezáltal a mindennapokban segítségére legyek mindazoknak, akik olvassák. A naplóban megosztom az olvasókkal néhány titkomat, mindazt, ami én vagyok, amit tanultam.

Ám nem csak, sőt főként nem divatról van szó ebben a kalendáriumban. A kiadvány oldalain kalandos utazásra hívom az olvasókat az én városomban, Budapesten, és vidéken is, ahol a turnébusz megáll… Remélem, mindenki talál benne olyan részeket, amelyekben felismeri az örök stílus apró titkait ? tudtuk meg Zsédától, aki a beszélgetést követően még sokáig dedikálta könyveit.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Zséda kalendáriuma | ZETApress

Szóljon hozzá!