ZETApress

hírportál

Zséda kalendáriuma

A minap látott napvilágot az Alexandra Kiadó gondozásában Zséda 2013 ? Utazz Velem! című kalendáriuma. A tegnap esti könyvbemutató helyszíne a tavalyihoz hasonlóan megint az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház Lotz-terme volt, s a tömeg is ugyanakkora volt. A népszerű énekesnővel az ugyancsak népszerű Nacsa Olivér humorista beszélgetett.

Zséda tavaly jelentkezett először a hazai könyvpiacon egyedülállónak tekinthető kalendáriumával. Akkor a pesti nő stílusát mutatta be, megosztotta az olvasókkal stílustippjeit, elárulta, hol vannak Budapesten a legkedvesebb helyei. A kiadvány sikere arra inspirálta Zsédát és az Alexandra Kiadót, hogy elkészítsék a kalendárium új, 2013-as kiadását is.

A naptárban 12 európai nagyváros kapott helyet, egy-egy hónaphoz párosítva őket. A rendező elv pedig az volt, hogy minden hónapra olyan várost ajánljon, ahol éppen akkor történik valami, vagy mert éppen akkor mutatja legszebb arcát. A legfontosabb események, a naptárba is bekerültek, így segítve az utazások tervezését. Ahogyan a 2012-es kiadványnak, úgy a legfrissebbnek is kihagyhatatlan része a szépségápolás, amit Zséda szintén az utazás tematikájához igazítva állított össze, olyan praktikákkal, melyekkel bármikor, bárhol a legjobb formánkat hozhatjuk, a legegyszerűbb eszközökkel.

És végezetül a 232 oldalas könyv bepillantást enged abba is, hogy hogyan utazik Zséda. Három hosszú hétvégét töltött el Európa legcsodásabb részein, melyek élményeit megosztja az olvasókkal. Láthatjuk őt főzni a mesés Toszkánában, dirndl-ben és biciklin a festői szépségű Salzburgban, vagy éppen önfeledten strandolni a közeli Szlovén tengerparton, Portorozban. A kalendárium tulajdonosa saját útinaplóját is elkészítheti majd, a könyv külön erre a célra kialakított részében. A Zséda 2013 ? Utazz velem! kalendárium méretét úgy tervezték meg, hogy az a legpraktikusabb legyen, vagyis bárhol, bármikor ott lehessen tulajdonosával. Zséda kalendáriumát mindazoknak ajánljuk, akik szeretnek utazni, akár a képzelet szárnyán is! A kötettel egy időben jelent meg Zséda 5. lemeze, az Ötödik érzék, a Warner Magneoton gondozásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Zséda a Lotz-teremben | ZETApress

Szóljon hozzá!