ZETApress

hírportál

Elefánt a Várkertben

Csányi Sándor ezen a télen is segíti a hajléktalanokat. A népszerű színészről köztudott, hogy a szívén viseli az otthontalanok sorsát: mikor még a VIII. kerületben lakott, naponta találkozott a környékbeli kéregetőkkel, akik mindig számíthattak a jóindulatára, s néhányukkal már-már baráti viszonyba is került.

Nemrégiben azonban a zöldövezetbe költözött, de továbbra sem feledkezett meg azokról, akik kevésbé szerencsések. Tavaly télen ételt osztott a hajléktalanoknak, melynek során kedvenc leveséből száz adagot szolgált fel az otthontalanoknak. ? Amikor az időjárás is kicsit cudarabbra fordul, de mindenki rengeteg finomságban részesül otthon, családi körben, különösen fontos számomra, hogy meg tudjunk vendégelni a hajléktalanokat ? mondta a színész.

Most örömmel állt egy újabb kezdeményezés élére, mely az otthontalanok megsegítését tűzte ki célul. Budapest utcáin jövő tavasszal ugyanis egy karitatív köztéri kiállítás veszi majd kezdetét. Ennek során színes, egyedi elefántszobrokat állítanak ki, melyeket egy nagyszabású árverés során értékesítenek majd, a befolyt pénzből pedig egy budapesti hajléktalanszállót újítanak fel.

Az egyik piacvezető ingatlanfejlesztő, az Elephant Holding szervezésében induló projekt kedden este mutatkozik be az Ybl Miklós téri Várkert Palotában. Kezdeményezésüket Csányi Sándor remek elképzelésnek tartja, műsorukat Gönczi Gáborral együtt vezeti. Szerintem lenyűgözően jó ötlet, hogy ebből a pénzből hajléktalanokat támogassanak ? mondta a színész.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Hajlék a hajléktalanoknak

Szóljon hozzá!