ZETApress

hírportál

Nyárelő a vén Európán

Valódi nyári, fergeteges hangulatban zajlott a Budapesti Nyári Fesztivál 2011. sajtótájékoztatója az Európa hajón! Ének, zene, lendületes és kellemes, humort sem nélkülöző információ áradattal, sztárfellépőkkel színesített műsorral kényeztette Bán Teodóra a BNYFesztivált szervező iroda, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezetője, meghívott vendégeit!

Megszoktuk már, hogy az igazgatónő nem csak mint szervező, de mint műsorvezető, és előadó is jól szerepel ezeken a tartalmas eseményeken! A sztárfellépők sorát stílusosan a Garamy Fanky Staff zenekar nyitotta. Csak úgy, mint ahogy a nagyszerű zenészekből a névadó Garamy Gábor vezette csapat nyitja meg a Jazzy Tower koncert és buli sorozatot (június 4-e, szombat) melyet a fesztivál szervezői a 100 éves műemlék Víztorony megünneplésére szerveznek a Margitszigeti Szabadtéri Színpad fedett kerengőjében, a Víztoronynál. A Jazzy Rádió mint a BNYF partnere, valamint a PanDeck Színházi Hajójárat együttműködésében, egy valódi jazzy utazásban lesz részük azoknak akik a nyitókoncertre eljönnek, és hajnalig buliznak az impozáns új nyári szórakozóhelyen.

Az igazgatónő jól forgatta a hangulatot, szóra bírta, vagy dalra fakasztotta a közel 100 programot, előadást, bemutatókat képviselő, vagy fellépő művészeket, a színpadon élvezhettük A nyomorultak szabadtéri bemutatójának főszereplőjét Feke Pált, Simon Boglárkát. A Robin Hood musical, a Freddie Mercury dramatikus koncert, és A nyomorultak szereplője a Margitszigeten Puskás Peti is színsítette a hangulatot.

Fellépett, Király Viktor, Majsai Gábor, Zavaros Eszter, Boncher Gergely, Gergely Robert, Patai Annácska, Szolnoki Peti ? Bon-Bon együttes és még sokan mások! Hegedőjátékával kápráztatta el a jelenlevőket Edvin Marton, aki Mindörökké Liszt! Liszt Másképp! ? koncerten Fülei Balázs zongoraművésszel és Janicsák Vecával a Klasszikustól a popig, 120 tagú szimfonikus zenekar kíséretében nyitja meg majd a Margitszigeten június 10-én a Budapesti Nyári Fesztivált! Valóban több mint színház Élmény az idei Budapesti Nyári Fesztivál! I LOVE Margitsziget!

A főváros vezetése részéről Csomós Miklós főpolgármester-helyettes, a fesztivál fővárosi partnerei részéről Danada Judit Sport, Molnár József Turisztika, Német József Főkert is részt vett és ismertette azt a programot, mely a kultúra, a sport, a szórakoztatás jegyében, I Love Margitsziget mottóra lett felfűzve. A kőszínházak zárása és nyitása közötti időszakban júniustól, augusztusig számos nagy egyedi produkció, és ingyenesen látogatható családi programokkal kedveskedik a színház a Budapesti lakosoknak, és a Budapestre érkezőknek. Irány Budapest! Érezzük jól magunkat itthon!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Minden jó, hajó a vége | ZETApress

Szóljon hozzá!