ZETApress

hírportál

Négy kiscsillag született

Az első élő adással folytatódott tegnap este a Csillag születik 3. évada: 12 produkció lépett az RTL Klub kamerái előtt a zsűri és a közönség elé. A verseny kiélezett és szoros volt, de csak négyen juthattak tovább.

Nehéz volt Oroszlán Szonja, Fáy Miklós, Hernádi Judit és Szirtes Tamás dolga, hiszen 12 különböző produkcióból kellett kiválasztania azt a négyet, amelyik a legjobb nyolc között folytathatja. Az első élő adásban Buzás Viktor operaénekes, a That?s All B-boys Flava tánccsoport, a Czemende zenekar, Habodász István prózamondó, Csemer Boglárka, László Attila és Horváth József (Mr. Joe) énekesek, Szabó Ádám harmonikás, az Everdance Táncszínház, Dévényi Bálint és Paróczi Lénárd kerékpárosok, Párkányi Kolos bűvész és a dadogós Farkas György Gyula rapper lépett színpadra.

A zsűri László Attilát rangsorolta az első helyre, melyet a nézők szavazatai módosíthattak. A kettő összevetéséből alakult ki a négy továbbjutó: Mr. Joe és László Attila énekesek, Szabó Ádám harmonikás és a táncos Everdance-csoport folytathatja két hét múlva a 3. évadot. Addig lesz még egy újabb középdöntő: jövő szombaton további 12 produkciónak tapsolhatunk. Fotónk Bársony Bence (RTL Klub ? Sajtóklub) felvétele.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Van már 8 kiscsillagunk | ZETApress

Szóljon hozzá!