ZETApress

hírportál

Van már 8 kiscsillagunk

Kialakult a legjobb nyolc mezőnye a Csillag Születik 3-ban: az Appril Project, Krizbai Teca, Timi Chen és Gomes jutott tovább a 2. középdöntőből, akik Mr. Joe, az Everdance, Szabó Ádám és László Attila mellett folytathatják tovább sikersorozatukat a legjobb nyolc között.

Az Oroszlán Szonja, Fáy Miklós, Hernádi Judit és Szirtes Tamás alkotta zsűrinek most is rendkívül nehéz dolga volt. A műsor még kiegyenlítettebb és szorosabb volt, mint a múlt heti első élő adásban, ugyanis több holtverseny is kialakult a legjobb 12 produkció között, de most is csak négyen juthattak tovább.

A második élő műsorban Molnár Szabolcs mentalista, az Appril Project és az Abovo Crew tánccsoport, Gomes-Martins Klaudia táncos, Belső Csaba rapper, Zoltán és Mercedes előadóművészek, Kossuth Gergő, Krizbai Teca, Timi Chen és Erős Dávid énekesek, a Virtuoso hegedűsei, valamint az Indygo zenekar léphetett színpadra.

Akárcsak múlt szombaton, most is a zsűri értékelése és a nézők szavazatai alapján dőlt el, hogy kik azok, akik jövő héten már a legjobb nyolc között bizonyíthatnak. A szavazás lezárultával végül az Appril Project, Krizbai Teca, Timi Chen és Gomes nevét mondta ki Ördög Nóri és Nagy Sándor az eredményhirdetés során. A Csillag Születik 3 nyolcas döntőjének mezőnye jövő szombaton lép újra az RTL Klub kamerái elé. Fotónk Bársony Bence (RTL Klub ? Sajtóklub) felvétele.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Heten maradtak | ZETApress

Szóljon hozzá!