ZETApress

hírportál

Kétszer Ágival, ugyanott

Dupla dobásra készül Bánfalvy Ági Valentin napon. Nem mindennapi ajándékot kínál a szerelmesek ünnepére a népszerű színész-rendező a Thália Színházban este 6 és 9 órakor!

Izgalmasnak és példátlannak ígérkezik idén február 14-e: Bánfalvy Ági a szerelmesek ünnepén mutatja be a Jövőre Veled, ugyanitt 100. előadását, majd lélegzetvételnyi szünet után következik a darab folytatásának premierje. A világirodalom egyik legkülönösebb love story-járól szóló történet két részének egyszerre való bemutatására eddig még nem volt példa sehol, így a színészként és rendezőként is egyaránt népszerű művésznő különös izgalommal készül a Thália színházbéli bemutatóra.

Ez a Valentin nap garantáltan más lesz, mint a többi, s erről Bánfalvy Ágnes és partnere, Harmath Imre gondoskodik. A világon még soha nem volt példa arra, hogy ugyanazon estén, ugyanazon deszkákon, és ugyanazon színészek adják elő Doris és George különös szerelmi történetét és annak folytatását. Bánfalvy Ágnes szívéhez nagyon közel áll Bernard Slade világszerte óriási sikerrel játszott folytatásos, kétszemélyes vígjátéka.

A történet során egy rendkívüli kapcsolat bontakozik ki. A darab két olyan emberről szól, akik úgy esnek szerelembe egymással, hogy mindeközben nem szeretnék felrúgni saját családi életüket. Ráadásul Doris mélyen vallásos, így nem akarja elhagyni a férjét és gyermekei felnevelését is kötelességének érzi. De a szerelem magával ragadja, viszont mindössze csupán évente egyetlen hétvégére. A főhősöknek csak a második részben adódnak esélyei, hogy végleg egymáséi legyenek. Akkor, amikor már George párja elhunyt, Dorist pedig elhagyja férje, és mindkettőjük gyermekei felnőttek. Nem akarom a romantikus történet végét elárulni, de volt, aki már az olvasópróbán elsírta magát ? árulta el a színésznő.

Doris és George történetéből nagy sikerű hollywoodi mozifilm is készült az Oscar-díjas Ellen Burstyn főszereplésével, valamint a darabot évekig játszották a Broodway-n. ? Ezzel a két romantikus komédiával a pesti szerelmeseket is szeretnénk megajándékozni Valentin napon, s reméljük, emlékezetessé tesszük számukra ezt az estét ? fűzte hozzá a munkamániás művésznő, aki színházi tevékenységei mellett gőzerővel dolgozik az Abigél filmváltozatán, és készül annak színházi bemutatójára is.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Siker a Tháliában | ZETApress

Szóljon hozzá!