ZETApress

hírportál

Siker a Tháliában

Bánfalvy Ágnest nem akarták leengedni a színpadról! A színésznő sikerre vitte Doris és George történetét. Kétszeres vastaps, egy este alatt. Bizony nem sok színész mondhatja el magáról, hogy a közönség hosszú percekig ünnepelje, méghozzá egymás után kétszer is.

Bánfalvy Ágnes Valentin napon századszorra bújt Doris bőrébe Harmath Imre oldalán a Jövőre, Veled, ugyanitt című darabban, majd kis szünet után először mutatták be a történet folytatását a Thália Színházban. Már kezdés előtt egy gombostűt sem lehetett volna leejteni a Thália Színház előcsarnokában, egymást váltották a rózsát szorongató udvarlók. Bevált Bánfalvy Ágnes meglepetése, aki egy különleges dupla előadással készült a szerelmesek napjára.

A népszerű színésznő a világon először vállalkozott arra, hogy a Jövőre, Veled, ugyanitt című darab két részét ugyanazon este, ugyanazon a színpadon mutassa be. Ráadásul Doris és George történetének első epizódja most érkezett el 100. előadásához, a folytatást pedig először vitte színre Bánfalvy Ágnes és Harmath Imre. A közönség, köztük Keresztes Ildikó és párja, Kicska László, Körtvélyessy Zsolt, és a főszereplő felesége, Vándor Éva óriási vastapssal zárta mindkét darabot, alig akarták leengedni a színészeket a színpadról.

Bár tudtuk, hogy a színházértő budapesti közönség nagyon igényes, minket is megdöbbentett, hogy meglepetést tudtunk nekik okozni. Bizonyára azért, mert Harmath Imrével egy jól összeszokott páros alkotunk, ezáltal hitelesek vagyunk a színpadon ? véleményezte a művésznő az estét.

Szóljon hozzá!