ZETApress

hírportál

Fergie a zsűriben

Fergie a természetességben hisz: zsűritagként bizonyít a Black Eyed Peas énekesnője! Még jelentkezhetnek a magukban tehetséget érző hölgyek az AVON Voices tehetségkutató versenyre, amely a világ minden pontjáról várja a legjobb hangú lányok, asszonyok jelentkezését.

Magyarország dalos hölgyei is megmérettethetnek, ráadásul a zsűriben a Black Eyed Peas énekesnője is helyet foglal. Fergie a tehetség mellett a természetességet tartja fontosnak, szerinte csak így lehet befutó valaki. Fergie is a legtehetségesebb énekesekről dönt a december elején indult Avon Voices tehetségkutató zsűritagjaként ? tudtuk meg Lantai Józseftől.

A Black Eyed Peas énekesnője szerint a megmérettetés hatalmas lehetőséget ad a fiatal tehetségeknek. A Grammy-díjas sztár szerint a legfontosabb a természetesség. Az AVON nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy globális online tehetségkutató versenyével megtalálja a világ legjobb női énekesét. A december elején indult AVON Voices zsűritagjaként Fergie izgatottan várja a legtehetségesebb énekesnők videóit.

Mivel eléggé ambiciózus vagyok, úgy gondolom, hogy a verseny mindkét részére jelentkeznék, énekelnék és dalt is írnék ? árulta el a Black Eyed Peas szépsége. ? A dalválasztással kicsit gondban lennék. A hangulatom döntené el, hogy melyik slágert választanám. Én azt javaslom mindenkinek, hogy a listában találja meg azt a dalt, ami igazán, a lehető legjobban megmutatja az egyéniségét ? tette hozzá Fergie, aki szerint a tehetségen kívül a legfontosabb az, hogy az ember mindvégig természetes maradjon, mert a közönség megérzi, ha valaki megjátssza magát.

A Grammy-díjas énekesnő gyerekkorában Madonnáért és Annie-ért rajongott, ma pedig már ő is a legismertebb világsztárok közé tartozik, példaképként tekintenek rá. Az AVON Voices zsűritagjaként most ő is segíthet, hogy több tehetséges lány élete egy pillanat alatt megváltozzon. ? A legfontosabb dolog, amit a karrierem során megtanultam, hogy nem szabad leterhelned magad. Meg kell találnia az embernek az egyensúlyt a munkája és a magánélete között ? mondta az énekesnő, aki már kíváncsian várja, ki lesz az AVON Voices befutója, amelyre február 13-ig lehet egy-egy produkció videójával jelentkezni.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Üstökösként berobbanók | ZETApress

Szóljon hozzá!