ZETApress

hírportál

Üstökösként berobbanók

Globális tehetségkutatón keresik a jövő világsztárját! December elejétől online keresi a jövő világsztárját az AVON Voices tehetségkutató verseny hatvan országban. A legszebb hangú hölgyek február 23-ig tölthetik fel videójukat, amelyet sztárokat felsorakoztató zsűri bírál el.

Az egykori Megasztáros Tóth Gabi és a Csillag születikben feltűnt Varga Viktor egyetért abban, hogy egy ilyen tehetségkutató verseny hatalmas kitörési lehetőséget biztosít és egyik napról a másikra felboríthatja az ember életét.

Szeretnél nemcsak a zuhany alatt, hanem nagyszínpadon énekelni, kitörni a hétköznapokból és belépni a zene varázslatos birodalmába? Erre manapság a legnagyobb lehetőséget a tehetségkutatók adják, árulja el Tóth Gabi és Varga Viktor, akik szintén így kerültek a reflektorfénybe. Ám ez csak a kemény és kitartó munka kezdete volt, hogy a pályán maradjanak. Most mindenkinek adott a lehetőség: az AVON Voices hatvan országban keresi a jövő világsztárját.

Egy tehetségkutató a legnagyobb lehetőség betörni a magyar zeneiparba. Először én is ódzkodtam a bulvártól, csak zenélni szerettem volna, de rá kellett jönnöm, hogy másképp ma már ez nem működik ? árulta el Varga Viktor, aki a Csillag születikben tűnt fel. Ennek immár két éve, és azóta Viktorral megfordult a világ, hiszen sokkal többet kapott a műsortól, mint azt remélte. ? Számomra még mindig hihetetlen, hogy saját albumom jelent meg, a saját festményeimmel díszítve, ráadásul az első klipemet rögtön Amerikában forgathattam, ahova gyerekkorom óta szerettem volna eljutni ? tette hozzá Viktor, aki minden ifjú tehetségnek azt üzeni, ragadják meg a lehetőségeket, akarják és higgyék, hogy az álmuk valóra válhat, és dolgozzanak keményen a sikerért.

Tóth Gabi a hazai rockzene folyton megújuló kaméleonja nővére sikerén felbuzdulva jelentkezett a Megasztárba, ám egyéni, temperamentumos fellépésével hamar kilépett Vera árnyékából. ? Aki elindul egy tehetségkutatón felejtse el a kimért, óvatos fellépést, a figyelmet ugyanis akkor tudja felhívni magára, ha őszintén, szívét-lelkét beleadva szétrobbantja a színpadot. Ennél is fontosabb az a bizonyos plusz, amely őt különlegessé teszi és megőrzi az újdonság varázsát ? árulta el évek óta töretlen sikere egyik titkát Gabi, aki szintén a tehetségkutatókat tartja az egyik kiugrási lehetőségnek, enélkül ma ő sem lehetne a magyar zenei élet egyik legnépszerűbb képviselője. ? Az más kérdés, hogy hány tehetségkutató fér meg egy helyen, de aki igazán jó és kitartó, az évek múlva is a szakmában lehet, csak találja meg a saját útját.

Az első globális online énekes tehetségkutató és dalszerző verseny, az Avon Voices december elsején indult útjára, és egy éven keresztül várja azokat a nőket, akik szeretnék megmutatni a hangjukat, dalukat és történetüket. A tehetségkutató során a hivatalos oldalra várják a jelentkezők anyagait és videóit, melyeket a közönség és egy szakmai zsűri, többek között Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője értékeli.

Szóljon hozzá!