ZETApress

hírportál

Selena gardróbjában

Szeretnél bekukkantani a Disney Csatorna legstílusosabban öltözködő sztárjának ruhás szekrényébe? Gyere! ? hívott Bak Anita. ? Az Egyesült Államokban most került piacra a saját divatmárkád. Mi adta hozzá az ihletet? ? szólt a sztárhoz első kérdésünk.

Rengeteg kérdést kaptam a rajongóimtól az öltözködésemmel kapcsolatban, egyébként is imádom a ruhákat és a divatot, és szeretek komplett szetteket összeállítani. Tudom, hogy nekem mi áll jól, és ezt meg akartam osztani a rajongóimmal is. A márkanév, Dream Out Loud (Merj nagyot álmodni!) jelentése és a mögötte meghúzódó üzenet az, hogy csak hinnünk kell magunkban, ezért minden címkén lesz valamilyen inspiráló üzenet.

Milyen ruhadarabokból áll a kollekciód?

Minden van benne a sálaktól, sapkáktól kezdve az ékszereken át a leggings-ekig, szoknyákig. Mindegyik környezetbarát módon készült, és sok közülük nagyon puha és lágy anyagú. A pólók elöl rövidek, hátul hosszúak, így könnyen hordhatóak. Szeretném, ha a rajongóim is megvehetnék azokat a ruhadarabokat, amelyeket én imádok hordani, ezért elérhető áron adom nekik a ?stílusom?.

Minden ruhát te magad terveztél?

Egy tervezőcsapattal közösen dolgoztam, de az egész kollekció csupa olyan darabból áll, amit én is hordanék. Ezért aztán áttúrtuk a gardróbomat, megmutattam, miket hordok, miket szeretek a legjobban, így aztán a Dream Out Loud kollekcióban ezekből merítettünk ihletet a fazonokhoz és az anyagokhoz.

Mi volt a legcsúfosabb divat-bakid?

Szegecses övet és szaggatott farmert vettem fel egy premierre 12 évesen. De annak viszont örülök, hogy láttam a rólam készült fotókat, és tanulhattam a hibámból.

Melyek a legtutibb stílus tippjeid?

Azt gondolom, hogy a kevesebb több, ezért ne akarjunk olyan szerelésbe bújni, ami mindent megmutat. Fontos, hogy mindig jól érezzük magunkat az adott cuccban, és maradjunk hűek önmagunkhoz. Hordjunk rengeteg kiegészítőt! Elég egy sál vagy egy karkötő, és máris máshogy festünk!

Melyek a kedvenc darabjaid?

Van egy levendula lila BCBG topom, ami nagyon könnyed, lehetek benne laza, de ki is öltözhetek vele. Mindig úton vagyok, ezért olyan cuccok kellenek, amelyek alkalmasak ehhez az életformához.

Imádom a cipőket. A kedvencem az új, szürke All Saints csizmám, amit Londonban vettem. Mióta megvettem, minden nap ezt hordom. Annyira jól néz ki, és nagyon kényelmes. Viszont azt hittem, hogy mivel Londonból való, nem fog szembejönni velem az utcán, de kiderült, hogy Los Angelesben is van boltjuk. Az új Chloe blézeremnek pedig egyenesen a megszállottja vagyok. Fekete, de a bélése apró pöttyös, ami akkor látszik, ha felhajtom az ujját.

Ez a piros a kedvenc sálam, és az európai útjaimon nagyon sokszor viselem. A márkája American Eagle, és olyan, mint egy nagy abroncs, vastagon körbe tudom tekerni vele a nyakam. Még soha nem volt ilyenem, és folyton rajtam van. A felsőket is szeretem, ezért anyutól már egy csomót elkértem. Ezek, általában egy kicsit nagyok rám, de csak egy öv kell rájuk, és máris jók.

Van egy pár BCBG cipőm is, amit egy leárazáson 70 dolcsiért vettem, ami szuper ár érte. Fekete és ezüst a színe. Olyan a fazonja, ami soha nem megy ki a divatból, ezért ez volt az egyik legjobb fogásom.

A stílusaidról elárulnál még valamit?

Randira valami olyat választok, amiben lazának érzem magam. Ilyen, mondjuk, egy magas derekú szoknya és egy virágos felső. Vásárláshoz szeretek egyszerre kényelmesen és csinosan felöltözni, ezért felvennék egy bakancsot, harisnyával, rövid nacival és sállal. Színpadon mindig flitteres ruhában vagyok. A műsor közben eldörren két nagy flitter ágyú, és minden beborít csillogással. Szereplőválogatásra mindig a szereptől függ, de az biztos, hogy a hajamat copfba fogom, és általában szűk farmer, és mondjuk egy ing van rajtam, övvel.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Selena Gomez titkai | ZETApress

Szóljon hozzá!