ZETApress

hírportál

Selena Gomez titkai

Félek, hogy összetörik a szívem! ? aggódik Selena Gomez, aki 12 évesen csókolózott először. A legtöbb dala a szerelemről szól és persze a fiúkról ? tudtuk meg Ollé Ágnestől, aki beavat a Disney Csatorna legstílusosabban öltözködő sztárjának titkaiba.

Taylor Lautner, Nick Jonas? Selena Gomez randizott már néhánnyal a legdögösebb sztárok közül. De csak azért, mert szupersztár a lány, az még nem jelenti azt, hogy tálcán kapja a szerelmet. Ugyanúgy megégeti magát, és össze tudja törni a szívét egy fiú, aki tetszik neki.

Nem igazán szeret randizni: ? Furán viselkedek, és kínosan érzem magam, mert sose tudom, mit csináljak. Ha tetszik egy fiú, még mindig remeg a gyomrom meg a térdem a közelében. De a legjobb módszer arra, hogy megkedveltesd magad egy fiúval az, ha nyitott vagy, és nem zárkózol be. Élvezd, hogy fiatal vagy!

15 évesen volt először barátja: ? Nagy hiba volt! Ilyen fiatalon inkább bulizni kell, nem lekötni magad egy kapcsolatban. Jelenleg senkivel se járok. Fiatal vagyok, és egy ideig inkább saját magammal szeretnék törődni.

Retteg attól, hogy szerelmes lesz: ? Mindig azon aggódom, hogy valami rossz történik. Félek, hogy összetörik a szívem, ahelyett, hogy élvezném a helyzetet. De még fiatal vagyok! Nincs más dolgom, minthogy jól érezzem magam a bőrömben, és élvezzem a fiatalságom.

Még soha nem volt igazán szerelmes: ? Majd, ha idősebb leszek, biztosan megtapasztalom, hogy a szerelmes dalok szövegei mind igazak. És akkor történik meg veled a csoda, és esel szerelembe, amikor a legkevésbé számítasz rá.

A legrosszabb érzés, ha összetörik a szíved: ? Velem csak egyszer történt meg, de akkor olyanokkal vettem körül magam, akiket szeretek: a barátaimmal. a családommal. Persze én is kisírtam a szemem, mert ki kell adni a fájdalmat, de végül elmúlik, és addig is minden nappal könnyebb lesz. Az idő begyógyítja a sebet, és napról napra jobban leszel. Nekem 8 hónapig tartott a gyógyulás.

A legkínosabb dolog az életében: ? Csak 12 éves voltam, amikor túlestem az első csókjelenetemen. Nagyon izgultam, mivel még soha senkivel nem csókolóztam azelőtt a való életben sem. Ez a Zack és Cody élete című sorozatban történt, és Dylan Sprouse-t kellett megcsókolnom. Iszonyatosan izgultam! ? árulja el Selena.

4 hozzászólás

  1. Szia Selena! Nagyon nagy rajongód vagyok!

  2. Kedves Selena! Én nagyon csodállak, remélem majd egyszer eljössz ide Újszászra! Tudom, most még forgattok. Több újság is azt írta, hogy már nem jársz Nick Jonas-szal. Remélem, jól döntöttél! Az egyik legnagyobb csodálód: Emese. Puszi…

  3. Imádlak és alig várom, hogy elgyere Magyarországra megint!

  4. Szia, Selena! Én vagyok a legnagyobb rajongód, imádlak Téged és a dalaidat is!

  5. Szia, Selena! Már nagyon várom, hogy elgyere Magyarországra, szeretnék találkozni Veled, nagyon szeretem a dalaidat!