ZETApress

hírportál

Öttagúra bővült a Sugarbird!

Új tag érkezett a Sugarbird csapatba! A népszerű Covergirls négyese: Bódi Sylvi, Zimány Linda, Horváth Éva és Dukai Regina egy újabb ismert modellel egészült ki. Az ötödik lány személye teljes titokban maradt a leleplezésig ? a szó valós értelmében. Az óbudai harisnyagyárban Lantai József fényképezett.

A napokban a neves fotóművész, Tombor Zoltán műtermében lehullott a lepel a Sugarbird ötödik tagjáról, aki már most felkavarta a megszokott csapat életét. A Covergirls népszerű négyese Debreczeni Zitával egészült ki, aki az első kollekció sikere után teljes értékű tagja lehet majd a csapatnak. Ehhez azonban mindenképpen el kell ásnia a csatabárdot Bódi Sylvivel, s ők végre elásták a csatabárdot!

Több hónapnyi titkolózás után a csütörtöki fotózáson előbújt álarca mögül a szexi tervezőbrigád legújabb tagja, Debreczeni Zita. A modell régóta dédelgetett álma, hogy divattervezőként is bemutatkozzon, így egy percig sem gondolkodott, igent mondjon-e a felkérésre, annak ellenére, hogy Bódi Sylvivel nem volt problémamentes a viszonyuk.

Rendkívül örülök a lehetőségnek, hiszen imádok mindent, ami kreatív és a divathoz kapcsolódik. A Sugarbirdben én képviselem majd a laza, ugyanakkor elegáns stílust, ami igazán közel áll hozzám, hiszen az életben is ilyen ruhákat hordok. Egy ing-farmer összeállítás, magas sarkúval és mellénnyel feldobva szerintem mindig divatos ? árulta el Zita, aki már izgatottan várja a közös munkát Dukai Reginával, Horváth Évával, Zimány Lindával és Bódi Sylvivel, remélve, hogy sikerült tisztázniuk múltbéli afférjukat.

Reginához és Lindához már közel tíz éves barátság fűz, több projekten is dolgoztunk együtt Sylvivel azonban még nem ismerjük közelebbről egymást. A kettőnk közti nézeteltérés részemről már a múlté, nem erre koncentrálok, hanem az előttünk álló feladatokra ? mondta Zita.

Debreczeni Zitához hasonlóan Bódi Sylvi szerint sem befolyásolja az ötös fogat sikerét a korábbi ellentétek. ? Inkább a média fújta fel a kettőnk közti ellentétet, mi nem ellenségeskedünk egymással. Zitával még nem dolgoztam együtt, így kíváncsian várom a közös munkát ? tette hozzá a Sugarbird dívája, aki reméli, hogy végre jobban megismerhetik egymást Debreczeni Zitával.

A Sugarbird vezető divattervezője, Jagasics V. Csonka Hedvig egyáltalán nem tart tőle, hogy a két lány nem jön majd ki egymással és hiszi, hogy Zita új színt hoz a divatcég életébe. ? Örülök Zitának, hiszen az ő általa képviselt letisztult, leegyszerűsített vonal eddig hiányzott a csapatból, a kollekcióból ? tette hozzá. De inkább beszéljenek a képek, melyekhez azt hiszem, nem is kell kommentár!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Rekordlátogató a Körömhajón | ZETApress

Szóljon hozzá!