ZETApress

hírportál

Rekordlátogató a Körömhajón

Soha ennyi látogatót nem vonzott még Európa egyik legnagyobb körmös seregszemléje! Több mint 1500-an látogattak el az őszi trendalkotó nagy rendezvényre, a Körömhajóra ? tudtuk meg Szappanos Évától, az Elite Cosmetix Kft. marketingmenedzserétől.

Óriási sikert aratott a hajón Tom Holcomb, a körmök keresztapja, aki férfi létére 1986-ban nyert világbajnokságot, azt követő 24 évben további 400 éremmel és 12 újabb világbajnoki címmel gazdagította a trófeagyűjteményét. Sok világbajnok és szakmai híresség kiképzője és mentora, számtalan világmárka fejlesztő instruktora. A fotók Csigó Gergely felvételei.

A Sugarbird őszi trendkollekciójára készített Crystal Nails körmökkel léptek színpadra a dívák: Bódi Syilvi, Dukai Regina, Zimány Linda. Sylvi a legújabb gold glamour collection színekből az, új prizma-fénytörés technológiával színjátszóvá tett fekete multidimenziós lakkot választotta fekete, csipke kollekciójához, a párizsi kifutók téli glamour ragyogásához hangolva.

Regina egy lenövésmentes francia körömerősítést próbált ki, Linda pedig az októberben piacra kerülő Gel-Lac, azaz zselés lakkozást választotta. A komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp megszületett színes hibrid anyag a Gel-Lac, a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével!

Használható saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként. A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Pár perc alatt leoldható. Műkörömre pedig zseléként is használhatjuk. A Crystal Nails Gel-Lac mind a 24 színe megemelt pigment-tartalommal készül, így legtöbbjük egy rétegben is jól fed.

Szóljon hozzá!