ZETApress

hírportál

Véradás a koncerten

Szombaton ismét T-Mobile Kapcsolat koncert Rod Stewarttal. A koncert helyszínén, az ?56-osok terén és annak környékén változik a forgalmi rend és a tömegközlekedés. A Magyar Vöröskereszt és a T-Mobile két Véradó ponton várja a segítőket.

Június 26-án, szombaton a főszervező T-Mobile és a koncert támogatói több százezer embert várnak a budapesti ?56-osok terére a 14. T-Mobile Kapcsolat koncertre, amelynek főszereplője a 250 millió eladott albummal és kislemezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója Rod Stewart lesz ? tudatta Sajtószolgálatuk.

Az angol világsztár előtt népszerű Megasztárok: Molnár Ferenc Caramel, Tóth Gabi, Gáspár Laci, Király Viktor és Oláh Ibolya többek között a korábbi 13 Kapcsolat koncert sikerdalait idézik fel. Európa egyik legnagyobb zenei rendezvénye a korábbi évekhez hasonlóan a T-Mobile-nak és támogatóknak, azaz a Sony Ericssonnak, a tv2-nek, a Class FM-nek, a Metropol napilapnak, a Best magazinnak, az Exitnek, Origonak és a Life Networknek köszönhetően idén is ingyenes lesz.

A koncertre érkező, várhatóan több százezer emberre tekintettel az ?56-osok terén és környékén változik a forgalmi rend és a tömegközlekedés is, ezért a szervezők kérnek minden érintettet, hogy feltétlenül tájékozódjanak a változásokról.

Hétvégétől június 29-én 6 óráig nem lehet majd megállni a főváros XIV. kerületében az ?56-osok terén a Műcsarnok mögötti átkötő út és az ?56-os emlékmű között, és az átkötő úton. Szintén tilos lesz megállni keddtől este nyolc órától 28-ig reggel hat óráig az ?56-osok terén a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő út és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca között, valamint június 25-én este nyolc órától 27-ig reggel hat óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között.

Tilos lesz megállni június 26-án 8 órától másnap reggel hat óráig a Budapest XIV. kerületben az Andrássy út mindkét oldalán, a szervizúton a Hősök tere és a Rippl-Rónai utca között, az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Műcsarnok mögötti szervizút és a Hősök tere között, a Műjégpálya előtti parkolóban, a Hősök terén és az Állatkerti körút mindkét oldalán az Állatkerti út és a Hősök tere között a parkolóban is.

Június 29-én 6 óráig a forgalom elől nem lehet közlekedni az ?56-osok tere és a Műcsarnok mögötti átkötő úton az 56-os emlékműnél, továbbá június 23-án 6 órától június 28-án 6 óráig az ?56-osok terén, a Hősök tere és a Műcsarnok mögötti átkötő utat, és az 56-os emlékmű és a Damjanich utca közötti szakaszt. Szintén nem lehet majd közlekedni június 26-án 6 órától június 27-én 6 óráig a Felvonulási téren a Damjanich utca és az Ajtósi Dürer sor között. A koncert helyszínén és környékén további korlátozások, a tömegközlekedést is érintő változások is életbe lépnek, a további részletek és információk megtalálhatók a T-Mobile honlapján.

A Kapcsolat koncert helyszínén 14 órától a koncert végéig a Magyar Vöröskereszt szervezésében két Véradó pont működik majd, az egyik a Városligeti fasor torkolatában, a másik a színpad mögött és az ?56-osok tere és az Olof Palme között. A szervezők és a Vöröskereszt munkatársai ezúton is kérnek mindenkit, aki segíteni szeretne, hogy a jelzett időszakban keresse fel a Véradó pontok egyikét!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Összejött a Kapcsolat | ZETApress

Szóljon hozzá!