ZETApress

hírportál

Összejött a Kapcsolat

Rod Stewart meghódította Budapestet. Több mint 200 ezer ember vett részt tegnap Európa egyik legnagyobb zenei rendezvényén, az ingyenes budapesti Rod Stewart-koncerten ? tudatta Klenovszki Tímea.

A 14. T-Mobile Kapcsolat koncert helyszínén a legnagyobb ováció a Baby Jane című dalt fogadta, amit a 65 éves sztár a fellépése zárásaként énekelt el. A Megasztárok fellépése után a skót származású énekes közel másfél órás show-val hódított a rock- és soul-rajongók között.

Az ?56-osok terén több mint kétszázezren hallgatták tegnap a T-Mobile meghívására hazánkba érkezett Rod Stewart dalait. A 250 millió eladott lemezzel büszkélkedő sztár a Soulbook című albumának turné műsorát adta elő a budapesti helyszínen. A Grammy-díjas művész tavaly október végi új albumáról többek között elhangzott az It?s the same old song, a Track of my tears és a Love train is, amelyek a ?60-as és ?70-es évek klasszikus soul slágereinek világát idézik. A koncerten olyan klasszikusok is hozzájárultak a fergeteges hangulathoz, mint a Hot legs, a Da ya think I?m sexy? és a Rhythm of my heart.

Az angol származású énekes előtt öt Megasztár hangolta a jelenlévő tömeget Rod Stewart színpadra lépésig. Gáspár Laci, Király Viktor, Molnár Ferenc Caramel, Oláh Ibolya és Tóth Gabi többek között a korábbi Kapcsolat koncertek fellépőinek dalait szólaltatták meg, így például Pink, Bryan Adams, Joe Cocker és Santana-dallamok is felcsendültek az ?56-osok terén. Az angol világsztár a saját csapata által felépített színpadon negyed kilenckor jelent meg először. A koncert hang- és látványvilágáért hatalmas több száz nm-es kivetítők és látványtechnikai szakemberek feleltek.

Nagy öröm számunkra, hogy újra egy igazi világsztárt tudtunk vendégül látni a 14. Kapcsolat koncertünkön: Rod Stewart népszerűsége pályája kezdete óta Magyarországon is töretlen. Ezúton szeretném megköszönni a résztvevőknek, hogy a biztonsági előírásokat szem előtt tartva, felelősségteljesen, velünk együtt élvezték mind a Megasztárok, mind Rod Stewart show-ját ? mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Rod Stewart budapesti koncert-csapata

Bridget Cady: háttér-vokál, Janna Jacoby: hegedű és mandolin, Chuck Kentis: zenei igazgató és billentyűs, Anne King: trombita, Don Kirkpatrick: gitár, Conrad Korsch: basszusgitár, Lorelei McBroom: háttér-vokál, David Palmer: dob, Di Reed: háttér-vokál, Katja Rieckerman: szaxofon, Jimmy Roberts: szaxofon és Paul Warren: gitár.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Ke$ha kívánságai | ZETApress

Szóljon hozzá!