ZETApress

hírportál

Király volt a Király az utcájában!

Mint azt korábban beharangoztuk, háromnapos Életfa ? Made In Now Művészeti Fesztivál színhelye volt a Király utcai VAM Design Center szerdától péntekig az Életfa Országos Egészségőrző Program támogatásával ? tudtuk meg Lantai Józseftől, aki a fotókat is készítette.

Szinte minden művészeti műfaj képviseltette magát, a fotó, festészet, divat, zene, tánc. A programokra még részletesebben visszatérünk, most az első nap egyik eseményét emelném ki, mégpedig Király Tamás divatpápa A hölgy egy kissé bogaras című fashion show-ját. Sokszor felvetődik a kérdés, és nagyon sokan kíváncsiak milyen lehet egy backstage, azaz mi történik a színfalak mögött, mi van egy ilyen esemény hátterében. Nos, erre teszünk kísérletet és néhány képen megmutatni, hogy a látványos bemutató előtt milyen csapatmunka folyik az öltözőben, kellékesek, sminkesek, ruhát igazító hölgyek serényen dolgoznak, egyszóval hogyan áll össze a show.

A kollekció színpadi bemutatása talán fél óra, de előtte órákon át történik a készülődés, hogy a látvány tökéletes, mondhatnám ütős legyen. Király Tamás a korábbiakban is mindig extravagáns álmait mutatta be, azt hiszem most sem csalódtak a kedvelői. Hangsúlyoznám, hogy a többi kiváló program közül ezt csak azért emelem ki, hogy lássuk, mi van a félórás csillogás mögött ott, ahova nem láthatunk be a nézőtérről.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Életfa a Centerben | ZETApress

Szóljon hozzá!