ZETApress

hírportál

Poligamy a vásznon

PoligamyA férfiak minden nővel le akarnak feküdni, aki tetszik nekik. Mi történik, ha ez lehetségessé válik? ? láthatjuk hamarosan a Poligamy című színes, magyar romantikus filmkomédiában.

András (Csányi Sándor) és Lilla (Tompos Kátya) fiatal pár, öt éve járnak együtt. A férfi forgatókönyvíró, aki megrendelésre tévésorozatokat ír, a nő pedig tanársegéd az egyetemen. Végre beköltöznek közös lakásukba. Úgy tűnik, minden rendben van köztük. De valami mégis hibádzik. Mintha a lényeg veszett volna ki az együttélésükből. Lilla esküvőt és gyereket akar, András viszont? nos, a helyzet az, hogy igazából maga sem tudja, mit akar. Lilla egyszer csak bejelenti, hogy terhes. Andrást felemás érzések kerítik hatalmukba.

A következő reggel András egy vadidegen, gyönyörű nőt talál maga mellett az ágyban? Ettől a fordulattól kezdve a legkülönbözőbb lányokkal kerül viszonyba ? ezzel együtt pedig a férfi-nő kapcsolat minden fázisát, minden lehetséges útját bejárja.

A Melletted című kisjátékfilm író-rendezője, Orosz Dénes első nagyjátékfilmjében a párkapcsolati vígjáték műfaján keresztül azt járja körül: milyen az, ha a legtitkoltabb férfivágy megvalósul. A Poligamy ízig-vérig romantikus komédia, amelyben az ismert sztárok mellett fiatal, tehetséges színésznők mutatkoznak be. A film producere az elmúlt évek legnagyobb hazai közönségsikereinek (Valami Amerika 1-2, Magyar vándor, Lora) rendezője, Herendi Gábor.

Szereplők: Csányi Sándor, Tompos Kátya, Mészáros Béla, Péterfy Bori, Osvárt Andrea, Bánfalvi Eszter, Tenki Réka, Réti Adrienn, Bartsch Kata ? akit nemrég díjaztak érte a Thália Színházban ?, Parti Nóra, Pokorni Lia, Venczel Vera, Incze Ildikó, Csíkos Sándor, Safranek Károly. Operatőr: Fillenz Ádám. Producer: Herendi Gábor. tv2 koproducer: Poós András, line-producer: Nagy Mónika.

Vágó: Kovács Zoltán, látványtervező: Valcz Gábor, jelmeztervező: Horkai Nóra és Karóczkai Tünde, gyártásvezető: Fodor Judit, forgalmazó: Skyfilm Kft, sajtó: Molnár Krisztina. Tervezett bemutató: december 10-én.

President a Belvárosban

Új szálloda nyílt meg nemrég a Hold utcában. A Hotel Presidentben, a Boney M koncert sajtótájékoztatóján Vígh Alex járt és fényképezett. Bővebbet az új hotelről honlapjukon olvashatunk.

Fotó: Vígh AlexFotó: Vígh Alex

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Utcai filmműhely a MEDIAWAVE-en | ZETApress
  2. Az információ élmény | ZETApress

Szóljon hozzá!