ZETApress

hírportál

Felhőatlasz a Mammutban

Hogyan hatnak egymásra az emberi életek, a tettek és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg? Akció, rejtély és romantika szövi át a történetet, melyben egy gyilkos hőssé alakul át, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben.

A Mátrix alkotói, Lana Wachowski és Andy Wachowski a Lé meg a Lola és a Parfüm rendezőjével, Tom Tykwerrel közösen készítették el ezt a nagyhatású és elgondolkodtató 164 perces eposzt David Mitchell bestseller regényéből. A főszerepekben olyan szupersztárokat láthatunk, mint Tom Hanks és Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, valamint Susan Sarandon és Hugh Grant. Minden színész több szerepben jelenik meg, ahogy a történet előre halad az időben.

A Felhőatlasz (Clound Atlas) című fantasy rendezői: Tom Tykwer; Andy Wachowski; Lana Wachowski. Szereplők: Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, Susan Sarandon, Hugh Grant. A Mammut moziban délelőtt látott szinkronizált film magyarországi premierje holnap lesz a Budapest Film forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Felhőatlasz a Cartaphilustól | ZETApress

Szóljon hozzá!