ZETApress

hírportál

Újra kifut a Titanic

Egy hónap múlva kifut a Titanic! Március 26-a és április 5-e között a mozilátogatók ismét számos merész és egyedi alkotás közül válogathatnak a 16. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválon. A nevezés éjfélkor lezárult, a filmekkel kapcsolatban a fesztivál honlapján folyamatosan frissülő hírek olvashatók. A teljes program várhatóan március közepén kerül kihirdetésre.

Az idei fesztivál új helyszínnel gazdagodik: a KINO a Titanicnak két évig otthont adó Vörösmarty mozi helyett vesz részt a programban. A KINO tavaly szeptemberben nyílt meg az egykori Szent István körúti Szindbád mozi utódjaként ? új üzemeltetővel és vadonatúj arculattal. A moziban ? egyfajta összművészeti központként ? a filmvetítések mellett indulása óta helyet kapnak különféle színházi előadások, kiállítások és beszélgetések, idén pedig a Titanic rakományának egy része is itt kerül bemutatásra.

A KINO mellett a kezdetek óta Titanic-helyszín Toldi, az Örökmozgó Filmmúzeum és a fesztivál központjaként funkcionáló Uránia Nemzeti Filmszínház idén is várja a lelkes mozilátogatókat, elővételi és egyéb kedvezményekkel, fesztiválhangulattal.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Összeállt mára a program

Szóljon hozzá!