ZETApress

hírportál

Valami másodszor

A lottónyereményből Tamás végre leforgathatta a Bűnös várost, ami a nagy remények ellenére megbukott a mozikban. Tamás vígasztalhatatlan. A három fiú egy Ákoshoz postán érkezett képeslap alapján Alex nyomára jut, aki épp most jött ki a sittről Amerikában. Alex újabb álnéven egy East-West című darab jogaira pályázik. Kiderül az is, hogy Alexnek muszáj színpadra állítani a darabot, mert Balával, a magyar maffiózóval csak így tudja rendezni piszkos ügyeit ? láthattuk délelőtt a Valami Amerika 2 című 110 perces filmvígjátékban, a Toldi moziban.

Nagy úr a bosszúvágy, a fiúk abban bíznak, hogy ha megtalálják Alexet és megveszik előle az East-West jogait, végre visszaszerzik a hatvanmilliójukat, amivel Alex lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen újabb svindli van a dologban, így végül Tamásra vár a feladat, hogy megrendezze a darabot Pesten. Egy New York-i lapdance bárból előkerül Timi is és persze főszerepre vágyik? Ákos nemes bosszútól hajtva összeverbuválja a tánckart, Bala, a maffiózó viszont a lányát szeretné látni a főszerepben.

Pofon és csók is csattan, de az East West végül életre (és dalra) kel Tamás rendezésében. András összejön a maffiapapa lányával, Eszter egy bravúros beugrással egy újabb bukástól menti meg a fiúkat, Baláról pedig kiderül, hogy a morcona külső érző szívet takar? A Valami Amerika folytatása újabb pergő vígjáték, sok jó zenével, az elmaradhatatlan Kék Majommal, és sok meglepetéssel. A forgatás májusban kezdődött, s félév alatt készült el a film.

Rendező: Herendi Gábor, operatőr: Márton Balázs. Szereplők: Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc, Szervét Tibor, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Csuja Imre, Lucia Brawley, Faragó András, Thuróczy Szabolcs, Igó Éva, Reviczky Gábor, Kapácsy Miklós, Fesztbaum Béla, Besenczy Árpád. Gyártó a Skyfilm, producer: Herendi Gábor, társproducer: Havas Ágnes, tv2 koproducer: Poós András, line-producer: Kecskeméthy Lidia, gyártásvezető: Nagy Mónika. Bemutató jövő csütörtökön, a Budapest Film forgalmazásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A hercegnő a Toldiban

Szóljon hozzá!