ZETApress

hírportál

Árvaház a moziban

Laura gyermekkora legszebb éveit egy tengerparti árvaházban töltötte, ahol nevelőinek féltő gondoskodásától kísérve, testvéreiként szeretett társai körében nőtt fel. Harminc év után, férjével, Carlosszal és hétéves kisfiával, Simonnal tér vissza ide, azzal az elhatározással, hogy álmát megvalósítva felújítsa, és fogyatékos gyermekek számára újra megnyissa a rég elhagyatottan álló házat ? tudjuk meg az Árvaház című 105 perces színes, feliratos spanyol thrillerből.

Az új otthon és a titokzatos környezet feltüzeli Simon fantáziáját, és a fiú fantasztikus mesék nem éppen ártatlan játékok fonalát kezdi gombolyítgatni. Laurát zavarni kezdi a nyugtalanító játék, mely saját gyermekkorának rég elfeledett, mélyen felkavaró emlékeit idézi fel. Ahogy közeleg a megnyitó napja, a családban egyre nő a feszültség. Carlos továbbra is szkeptikus és váltig állítja, hogy Simon az egészet csak azért találja ki, hogy felhívja magára a figyelmet, de Laura számára lassan nyilvánvalóvá válik, hogy valami, hosszú ideje lappangó és borzalmas dolog kezd belopózni az öreg házba, valami, ami ugrásra készen várja, hogy családjára rémisztő csapást mérjen.

A különleges hangulatú spanyol thriller producere A faun labirintusa alkotója, Guillermo del Toro. Rendező: Juan Antonio Bayona, főszereplői Belén Rueda, Fernando Cayo és Geraldine Chaplin. Bemutató jövő csütörtökön a Budapest Film forgalmazásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Fogadj vissza a Puskin moziban

Szóljon hozzá!