ZETApress

hírportál

Szellemes repülők az Operában

Sikerrel zárult az első A Repülés Szelleme című képzőművészeti pályázat, melyből egy fantasztikus hangulatú díjkiosztó gálán nyílt meg a kiállítás a minap az Opera Galériában ? tudatta Angyal László Aviator.

A kitűnő tarpai pálinkából, gyümölcsökből, extra dry champagne-ból elkészített welcome drink az Angliából érkezett Dez Connell találékonyságát dicséri, Erőss János borász pedig az egri kékfrankos és rozé boraival osztatlan elismerést aratott. A rendezvényen készült fotók ezen az oldalon érhetők el.

Az Arany Propeller-vándordíjat Jozefka Antal vihette haza, míg Tardy Tamás motoros siklóernyős trike-jával Dobos Éva repülhet. Rohály Ágnes és Ádám Marian a helikopterrepülést próbálhatják ki, Hemmert László pedig a Forgó Travel jóvoltából egy repülési témájú társasutazáson vehet részt.

Valamennyi pályázó: Fehér Irén, Girnt Vilmos, Goya von Gerendássy, Ács György, Klement Zoltán, Mezei Éva, Papp Norbert, Sipos László és Szabó Péter ? aki kitűnő zongorajátékával kápráztatta a vernissage résztvevőit ?, egy-egy hőlégballon repülésen vehet részt. A videó itt látható.

A kiállított munkák az Opera Galériában január 30-ig, a neten pedig a weboldalon megtekinthető. A Repülés Szelleme képzőművészeti kiállítás a közeljövőben a HungaroControl Galériában lesz látható. A Képzőművészeti kiállítás és pályázat A Repülés Szelleme Nemzetközi Repülőfilm Fesztiválhoz kapcsolódó rendezvény.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Szellem a LégTérben | ZETApress

Szóljon hozzá!