ZETApress

hírportál

Gellért Fürdő a Gellért Fürdőben

Március 22-én 17 órakor a Víz Világnapja alkalmából Radisics Milán fotókiállítása nyílik a 100 éves Gellert Fürdőről. A kiállításra olyan fotó-párokkal készült, amelyek új megvilágításba helyezik az épületről alkotott eddigi képünket ? tudtuk meg a fotóművésztől.

Lesznek légi felvételek, amelyek párba kerültek érdekes apró részletekkel, és a fürdő ősforrásához is sikerült lejutni, hogy olyan jeleneteket is megmutathasson, amelyek eddig nem nagyon voltak fotózva. Tehát, látni lehet majd a patinás épületet felülről-alulról, kívül-belül, vízből-levegőből, télen is-nyáron is…. mindezt meghökkentő perspektívákból, meglepő szemszögből és izgalmas fényjátékban.

Radisics Milán hazai ismert és sokszor díjazott fotós, aki épp a tegnapi napon nagy elismerésben részesült, hiszen megnyerte a magyar Nemzeti díjat a világ legsokoldalúbb fotóversenyén, a Sony World Photography Awardson, melyről idekattintva olvashatunk. Holnap nyíló kiállítása április 22-én vasárnapig díjmentesen megtekinthető a Gellért Fürdő nyitvatartási idejében: 06 és 20 óra között.

Szóljon hozzá!