ZETApress

hírportál

Gumi Juci a szex-boltban

A ?90-es évek elejétől legálisan vásárolhatunk szexuális segédeszközöket. A kiskörúti üzlet ezek kereskedelmére specializálódott. A Reform hírmagazin munkatársaként kerestem fel őket akkoriban. A hetilap sorozatában főszerkesztőnk a telt keblű hölgyeket már mind meginterjúvolta, így nekem csak Gumi Juci maradt. Mivel nem magyar anyanyelvű volt, a tolmácsolásban az eladó segített.

? Nincs itt valami nagy forgalom. Nem vágynak rád a férfiak?

GJ: Valóban naponta csak egy-két úrnak fáj ránk a foga, ők azonban haza is visznek magukkal. Roppant hűségesek vagyunk, sosem beszéljük ki őket, ha idő előtt elfáradnak. Nem énekeljük sose nekik, hogy Még, még, még, ennyi nem elég!

? Sosem szoktak előzőleg kipróbálni benneteket?

GJ: Próba nincs! Szigorúan monogámok vagyunk. Csak azzal fekszünk le, akinek állandóra kellünk, s vele is csak otthon. Ez itt nem egy nyilvános ház, mi tisztességes lányok vagyunk!

? Mondd, Juci, nincsenek zavarban a férfiak, amikor meg akarnak kapni titeket? Nem pirulnak el, mint a főtt rák, nem dadognak egy kicsikét?

GJ: Tudod, a férfiak roppant találékonyak. Sosem azt mondják, hogy nekik kellünk, hanem azt hazudják, hogy a barátjukat akarják velünk meglepni. Persze ez minket nem zavar. Akinek kellünk, azé leszünk!

? Nem féltek attól, hogy veletek népesítik be majd a nyilvános házakat? Nem kell hozzá orvosi vizsgálat, nem eshettek teherbe, fizetést sem kértek, s a TB-járulékról már nem is beszélek.

GJ: Ne is folytasd, mert még rád sütik, hogy gumi kupit reklámozol! Aki gyengédségre vágyik, annak úgyis az igazi hús-vér nő kell. Bennünket négyezerért amúgy is örökre megkap a gazdánk. Minket fűzni se kell, csak pumpálni!

? Egyik kolléganőd igencsak eltátotta a száját. Miért csodálkozik?

GJ: Jaj, hát neki ez is a munkaeszköze, csak ő veled ellentétben nem interjú készítésére használja. Jelszava, hogy mindent a kedves vendégért. Most viszont már nincs időm. Döntsd el végre, hogy kellek-e neked?!

? Azt hiszem, Jucika, hogy amíg nem tanulsz meg főzni, és zoknit stoppolni, maradok a feleségemnél. Sietek is haza hozzá, de ne búsulj, biztosan elkelsz te is hamarosan! Egyre több a magányos ember, s téged az Isten is nekik teremtett.

Gumival vagy nélküle

A ’90-es években az egyik pesti kerületi kereskedelmi rádióban késő esti betelefonálós műsorok voltak, amelyet a kábeltévén mi is foghattunk. Itt persze csak a hang jött, nem volt képük hozzá. Egyik alkalommal a szexuális betegségekről volt szó Gumival, vagy anélkül címmel. Megindult az agyam, magam elé vettem a reformos cikkemet, s felhívtam őket. Elmondtam nekik, hogy magam is gumival csinálom, s amikor a műsorvezető a részletekre kérdezett, elmondtam, hogy nem óvszerről, hanem guminőről beszélek. Mivel kamiont vezetek, Gumi Juci az állandó társam, őt dugom a kamionparkolóban a hivatásos prostik helyett. Ezzel sok pénzt takarítok meg, betegséget sem szerzek, amit a páromnak adnék át otthon. Beszélgetés közben a cikkemből idéztem, a rádiós elhitte a mesét, s úgy búcsúztunk el egymástól, hogy másoknak is ajánlani fogja a guminőt.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A lányok nem ülnek ölbe
  2. Őrültek a Tháliában | ZETApress

Szóljon hozzá!