ZETApress

hírportál

Gumi Juci a szex-boltban

A ’90-es évek elejétől legálisan vásárolhatunk szexuális segédeszközöket. A kiskörúti üzlet ezek kereskedelmére specializálódott. A Reform hírmagazin munkatársaként kerestem fel őket akkoriban. A hetilap sorozatában főszerkesztőnk a telt keblű hölgyeket már mind meginterjúvolta, így nekem csak Gumi Juci maradt. Mivel nem magyar anyanyelvű volt, a tolmácsolásban az eladó segített.

Nincs itt valami nagy forgalom. Nem vágynak rád a férfiak?

GJ: Valóban naponta csak egy-két úrnak fáj ránk a foga, ők azonban haza is visznek magukkal. Roppant hűségesek vagyunk, sosem beszéljük ki őket, ha idő előtt elfáradnak. Nem énekeljük sose nekik, hogy Még, még, még, ennyi nem elég!

Sosem szoktak előzőleg kipróbálni benneteket?

GJ: Próba nincs! Szigorúan monogámok vagyunk. Csak azzal fekszünk le, akinek állandóra kellünk, s vele is csak otthon. Ez itt nem egy nyilvános ház, mi tisztességes lányok vagyunk!

Mondd, Juci, nincsenek zavarban a férfiak, amikor meg akarnak kapni titeket? Nem pirulnak el, mint a főtt rák, nem dadognak egy kicsikét?

GJ: Tudod, a férfiak roppant találékonyak. Sosem azt mondják, hogy nekik kellünk, hanem azt hazudják, hogy a barátjukat akarják velünk meglepni. Persze ez minket nem zavar. Akinek kellünk, azé leszünk!

Nem féltek attól, hogy veletek népesítik be majd a nyilvános házakat? Nem kell hozzá orvosi vizsgálat, nem eshettek teherbe, fizetést sem kértek, s a TB-járulékról már nem is beszélek.

GJ: Ne is folytasd, mert még rád sütik, hogy gumi kupit reklámozol! Aki gyengédségre vágyik, annak úgyis az igazi hús-vér nő kell. Bennünket négyezerért amúgy is örökre megkap a gazdánk. Minket fűzni se kell, csak pumpálni!

Egyik kolléganőd igencsak eltátotta a száját. Miért csodálkozik?

GJ: Jaj, hát neki ez is a munkaeszköze, csak ő veled ellentétben nem interjú készítésére használja. Jelszava, hogy mindent a kedves vendégért! Most viszont már nincs több időm. Döntsd el végre, hogy kellek-e neked?!

Azt hiszem, Jucika, hogy amíg nem tanulsz meg főzni és zoknit stoppolni, maradok a feleségemnél. Sietek is haza hozzá, de ne búsulj, biztosan elkelsz te is hamarosan! Egyre több a magányos ember, s téged az Isten is nekik teremtett.

Gumival vagy anélkül

A ’90-es években az egyik pesti kerületi kereskedelmi rádióban késő esti betelefonálós műsorok voltak, amelyet a kábeltévén mi is foghattunk. Itt persze csak a hang jött, nem volt képük hozzá. Egyik alkalommal a szexuális betegségekről volt szó Gumival, vagy anélkül címmel. Megindult az agyam, magam elé vettem a reformos cikkemet, s felhívtam őket. Elmondtam nekik, hogy magam is gumival csinálom, s amikor a műsorvezető a részletekre kérdezett, elmondtam, hogy nem óvszerről, hanem guminőről beszélek. Mivel kamiont vezetek, Gumi Juci az állandó társam, őt dugom a kamionparkolóban a hivatásos prostik helyett. Ezzel sok pénzt takarítok meg, betegséget sem szerzek, amit a páromnak adnék át otthon. Beszélgetés közben a cikkemből idéztem, a rádiós elhitte a mesét, s úgy búcsúztunk el egymástól, hogy másoknak is ajánlani fogja a guminőt.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A lányok nem ülnek ölbe
  2. Őrültek a Tháliában | ZETApress

Szóljon hozzá!