ZETApress

hírportál

A lányok nem ülnek ölbe

Az elmúlt héten olvashatták interjúnkat Gumi Jucival. Akkoriban nem csak róla, hanem igazi hús-vér lányokról is írtam. A ?90-es évek elején a nyíregyházi Heti Szó munkatársaként egy határközeli városba látogattunk el.

Délelőtt érkezünk, így a sörözőben csak kevés vendég van. Az igazi élet este kezdődik. Akkortól van erotikus műsor hajnali 5 óráig. A lányok kéthetente váltják egymást, nehogy rájuk unjon a vendég. A főnök asszonytól megtudom, hogy ügynökség szállítja a ?friss húst?. Nekik nem lenne idejük lányok után járni. Sok a munkájuk. Korábban a peep-show-k személyzetével próbálkoztak, ott kerestek lányokat. Ez akkor nem vált be, ma már nem kell onnan lány. Azokkal rendszeresen jöttek á stricik, sok volt a botrány. A mostaniak különbek. Nincs maffia.

A söröző felett üzemelt a panzió, amely 23 vendég elszállásolására alkalmas, olcsóbb árakkal, kötelező reggelivel. Nyaranta olasz vendégvadászok jöttek rendszeresen. S azon a tavaszon is már bejelentkeztek. No nem a lányokat lövik, nem kell rosszra gondolni!

A söröző melletti butik tele van csinos eladó lányokkal. Az eladók a tánchoz is értenek, Mindjárt rögtönzött bemutatót tartanak nekünk az egyik szobában. Csilla és Kati mesterien ropják. Nem is kellett nagyon rábeszélni őket. Szívesen öltöttek munkaruhát. Az ő formáik is csábítóan gömbölydedek.

Kati a butikban árul, onnan csaltuk fel. Jól állt rajta a csipke bugyi tánc közben. Egy közeli faluban lakik. Csilla profi táncosnő, egy közeli városból érkezett. Nem kell tehát a fővárosból importálni a szépségeket, helyben is megteremnek. Ő még merészebb, mint kolléganője. Éva kosztümben kelleti magát. A fügefalevelet nem a szél fújta el. Még szerencse, hogy nem ül ölbe! A vendég sincs fából! Közben fotósunk szorgalmasan dolgozik.

A tudósító elgondolkodik. Ezt a fügefalevél dolgot ki kellene próbálni. Csak megfelelő délszaki import kéne hozzá. Belibegne a lány, a vendégek előtt levetkőzne, s az utolsó ruhadarabként fennhagyott levelét a legcsorgóbb nyálú vendég fújná el az asztal mellett. Ő azután fújhatná? El is tehetné emlékbe a? takarót. Esetleg virágzó iparág lehetne a műlevelek készítése a megfelelő fartájra.

Megtudom a lányoktól, hogy az újak között bizony szemérmesek is akadnak. Volt, aki csak gogózott. Hiába kérték sztriptízre, vagy erotikus táncra, minduntalan csak fügét mutatott. Mélyebb régióiba nem engedett betekintést. Nem is erőltették. Majd belejön idővel, gondolták. A söröző mellett emeletes ház épül. Ez is a főnök tulajdona. Július végén, augusztus elején készül el. Három csillagos, minden igényt (?) kielégítő szálloda lesz, tűrhető árakkal. Az új hotel 15 szobás lesz, mindegyikben két ággyal, fürdőszobával. A szobákban színes tévé, és telefon. Lesz még a szállodában hét apartman, meg szauna, mulató, tudtam meg 1992. tavaszán.

Szóljon hozzá!