ZETApress

hírportál

Rendel a Napidoktor

Magyarország legújabb egészség és életmód portálja, a Napidoktor.hu február elsejétől a tízhetes tesztidőszak után hivatalosan is az online tér része lett ? tudtuk meg Kádár Ildikótól.

Az előkészítő időszakban több mint kétszázezren látogatták, híreit külföldi és országos hírügynökségek, szerkesztőségek és online portálok is átveszik. Tizenkilenc munkatárs, ötven nagytekintélyű orvos és gyógyító szakértő dolgozik a háttérben. A folyamatos frissítésű portálon helyet kapnak a nemzetközi és hazai egészségügy érdekes és szakmailag megalapozott információi.

A portál szerepet vállal nagy jelentőségű, az egészséges életvitel szempontjából fontos orvos szakmai és gyógyítói események, rendezvények kommunikációjában is. Elsőként a február közepén megrendezésre kerülő Hepatitis 2010. tudományos tanácskozásnak lesznek a kiemelt kommunikációs partnerei.

Márciusban a World Sleep Day amerikai szervezetével való kapcsolatuk alapján, elsőként a régióban, az Alvás Világnapjának szervezésében működnek közre. A március 19-ei rendezvényen az életminőség legfontosabb alvás-szempontjai kerülnek fókuszba. Az egészségtudatos életmód legújabb magyarországi fórumának ügynöksége a Gerart-on Online Communication (ArtCentrum Interaktív), főszerkesztője G. Németh György.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Rosszul és keveset alszunk | ZETApress
  2. Népszerű a Napidoktor | ZETApress

Szóljon hozzá!