ZETApress

hírportál

Népszerű a Napidoktor

Egészségportálként mutatkozott be a hazai internetes piacon, évelején a Napidoktor.hu. Sajátos tematikájának köszönhetően néhány hónap alatt kiemelkedő számú látogató kereste fel az oldalt.

Eddig több mint félmillióan látták a portált, és a napi látogatóinak száma pedig messze a várakozás feletti teljesítménnyel növekszik, megközelíti a piacvezető egészségügyi témával foglalkozó portálok látogatószámát.

G. Németh György főszerkesztő elmondása szerint a példátlan és gyors siker alapja, hogy az oldal mögött jól felkészült és szervezett szakmai stáb áll, szakértőik a hazai gyógyászat kiemelkedő képviselői, és alapos piaci felméréseken alapuló, több mint egyéves előkészítő munka előzte meg az oldal indulását.

Heti ügyeletes orvosok, a hagyományos gyógyászatot kiegészítő alternatív medicinák, video kapcsolatok és interaktív lehetőségek várják a látogatókat, naponta folyamatosan frissülő információkkal. Orvosi munkatársaik között ismert professzorokkal, és népszerű gyógyítókkal találkozhat az érdeklődő.

A jövőbeni tervek között szerepel, hogy további kiváló gyógyító intézmények és szakemberek kapcsolódnak a portálhoz, jelentős konferenciák és egészségi, valamint életmód rendezvények kommunikációs partnerei lesznek, és híreiket mértékadó forrásként használják a hazai és külföldi szerkesztőségek.

Az internetes piacon kiugró teljesítményt nyújtó, februárban bemutatott Napidoktor.hu célja, hogy minél több olyan olvasót elérjen, akiket a betegségnél jobban érdekel az egészség, akik a megelőzést fontosabbnak tartják az utókezelésnél ? tudtuk meg Kádár Ildikótól.

Szóljon hozzá!