ZETApress

hírportál

Stohl András szabadult

Ma hajnalban kiengedték a Kozma utcai börtönből a jogerősen 10 havi elzárásra ítélt Stohl Andrást. A színész-műsorvezetőnek jó magaviseletéért csak a felét ? öt hónapot ? kellett leülnie. Feltételesen van szabadlábon, de ha újabb öt hónapig nem ütközik össze a törvénnyel, nem kell visszamennie a rácsok mögé.

Andrást órák óta a médiamunkások hada várta a börtönkapuban. Amikor kilépett, mindenki kérdésekkel bombázta, de senkinek sem válaszolt. ? Jó reggelt kívánok! ? ismételte többször is, de egyebet nem mondott. ? Hadd menjek haza a szeretteimhez! ? kérte még, amikor beszállt kedvese autójába. Az egész dolog alig másfél percig tartott, s már robogtak is haza.

Gyors távozását lehet vitatni, és lehet egyet is érteni vele. Annyit viszont nem árt megjegyezni, hogy az elmúlt években a média folyamatosan mellette állt, s az első fokon kiszabott két év és négy hónapi szabadságvesztésének szeptember 6-án tíz hónapra való csökkentésében talán ez is szerepet játszhatott. Illett volna meghálálnia ezt azzal, hogy szóba áll a sajtóval, ha már órák óta fagyoskodtak a hideg éjszakában. Megértem, hogy sietett a családjához, de ezt a néhány percet még kibírhatta volna!

Az sem lehet válasz, hogy váratlanul érte a média feltűnése. A Kozma utcában is van tévé, ott sincs elzárva az információktól. Ez nem a Való Villa, melynek balesete előtt és után a műsorvezetője volt! Készülhetett volna a találkozóra, előre megfogalmazgatta volna válaszait, s jó színészként betanulhatta volna azokat. Kár, hogy nem így tett, kár, hogy semmibe vette azokat az embereket, akiknek országos ismertségét is köszönheti. Hiába tehetséges is valaki, médiafelhajtás nélkül csak szűk körben érvényesülhet!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Színész a pokolban | ZETApress

Szóljon hozzá!