ZETApress

hírportál

Felkínálkozott?

Munkából hajtott haza hétköznap délután egy csinos fiatal hölgy a budai utcán. Hirtelen egy rendőrautó bukkant fel a semmiből, és megállásra kötelezte. Nincs bekapcsolva a biztonsági öve, kisasszony ? mondta köszönés után a fiatal tiszthelyettes ?, hogyan intézhetjük el a dolgot?

Tegyenek velem, amit akarnak! ? csúszott ki a száján első rémületében, de hamar rá is jött, hogy szavai eléggé kétértelműnek tűnhetnek a két rendőr előtt. Azok összenéztek, s egyikük megkérdezte, hogy nem hívná-e meg őket egy kávéra. Mehetünk, mondta a lány, csak előbb félreállítom a kocsit. Nem kell félreállnia, nyugtatta meg a rendőr, megisszuk mi azt a kávét maga nélkül is.

A lány most már megnyugodott. Megértette, hogy a rendőrök nem a testét, hanem csak a kávépénzt akarják. Elővette tárcáját s a nála lévő hatezer forintot átadta az egyik rendőrnek. Az átvette, kettőt kollégájának adott, kettőt zsebre tett, a maradék kettőt meg visszaadta a lánynak. Jó lesz ez még benzinre, ne menjen pénz nélkül haza, köszönt el, aztán ki-ki ment a dolgára.

A történet természetesen kitaláció, de az elmúlt napok történései alapján akár mindennapos esetnek is nevezhetnénk. Két héttel ezelőtt, egy hétvégi éjszakán a Múzeum körúton intézkedett öt rendőr egy 21 éves lánnyal. Ők is a biztonsági öv hiányát rótták fel a lánynak, s mivel nem volt nála ?kávépénz? elő akarták állítani. A kapitányságra aztán mégsem érkeztek meg, helyette egy mellékutcán ketten orális szexre kényszerítették, hárman meg fedezték az aktust.

Utólag persze azzal védekeznek, hogy a lány kínálkozott fel. Ha így is lett volna, nekik akkor sem lett volna szabad ezt elfogadni. A lány ugyanis az együttlétet orvosi látlelettel könnyen bizonyíthatja ? ahogy meg is tette ?, s máris kész a lebukás.

A fiúk telhetetlenek voltak, s ez okozta vesztüket. Nem elégedtek meg a friss hússal, még pénzt is akartak. Bizonyára dzsigolóknak képzelték magukat, akiknek a hölgyek fizetnek az együttlét után. Rendőrautóval hazakísérték a hölgyet, de nem lovagiasságból. A húszezer forintos ?kezelési költségért? mentek, amit a lány le is hozott a lakásból. Pech-ükre a Váci út ? Dózsa György út sarkán működő térfigyelő kamera rögzítette a rendőrautót, amely a járőrök jelentése szerint épp máshol tartózkodott.

S hogy miért voltak öten a REBISZ járőrei? Mert három gyalogos kolléga bekérezkedett a kocsiba a májusi fagyok elől. Mivel szolgálatilag kellett volna fellépniük a nemi erőszak, kényszerítés, jogtalan fogva tartás és megvesztegetés ellen ? amit kollégáik a gyanú szerint elkövettek ?, így ők is bűnrészessé váltak az ügyben. Halmazati büntetésük akár 15 év börtön is lehet, s odabenn a bűnözők nagyon utálják a volt rendőröket.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Testedzés az ágyban
  2. Rendőri vesztegetők | ZETApress

Szóljon hozzá!