ZETApress

hírportál

Tarlós folytatja kampányát

Csepel hétfői meglátogatása után Tarlós István főpolgármester-jelölt nem sokáig pihent. A 22+1 program keretében kedden Angyalföldet, csütörtökön Erzsébetvárost, pénteken a Belvárost, míg szombaton Kőbányát kereste fel.

Csepelen és Angyalföldön sikerült találkoznia a független jelöltnek a két kerület MSZP-s polgármesterével, míg Kőbányán ezt nem tehette meg. Tarlós István megérti ezt, hiszen meglátása szerint, az MSZP-nek nincsen önálló arca ebben a küzdelemben. A szocialista képviselők a jelenlegi főpolgármester mögé kénytelenek sorakozni. Abban mégis biztos, hogy ez nem jelenti azt, hogy az elkövetkező négy évben ne lenne jó az együttműködés. Arról is szólt Óbuda polgármestere, hogy az elmúlt 16 évben a főpolgármesterrel csak egyszer találkozott Észak-Budán.

A főpolgármester-jelölt hétfőn délután Terézvárosba látogat. A Hősök terén 3 órakor arról beszél a sajtónak, hogy miből épül meg vajon a 4-es metró, mivel erről nincsen szó a konvergencia programban. Az elkövetkező négy hét programja, a hátralévő 17+1 kerület bejárásának időrendje honlapján olvasható.

Szóljon hozzá!