ZETApress

hírportál

Előállítás Vasban

Vége a jogállamiságnak Szombathelyen? ? teszik fel a kérdést a szocialisták, mert amíg a mai napon a fővárosiak csak igazoltattak, addig egy MSZP-s aktivistát elő is állított a szombathelyi rendőrkapitányság.

A megdöbbentő eset a délutáni órákban történt, amikor aktivistáink a választókörzetekben ellenőrizték a kihelyezett hirdetőtáblákat. Szakály Gábor ? első fokon korábban már garázdaságért és könnyű testi sértésért elítélt Fideszes képviselő ? útját állta aktivistáinknak, és érthetetlen okokból rendőrt hívott. Miután az MSZP aktivistái is rendőri segítséget kértek – személyi szabadságuk megsértése miatt, mivel a Fideszes BMW-k körbeállták őket ? a helyszínre érkező rendőrök, a Fidesz képviselőjének bemondására, előállították aktivistánkat.

A tízmillió forintértékű, lesötétített ablakú BMW-ből előpattanó Fideszesek között volt Baranyai Tibor, a megyei őrző-védő kamara vezetője, aki viperával fenyegette meg munkatársunkat. Természetesen az ügyben feljelentést tettünk. A szombathelyi rendőrségen a helyszínre érkező, megbízott ügyvédet nem akarták az előállítotthoz engedni, csak az ügyvéd többszöri, határozott kérését követően.

Úgy tűnik Szombathelyre is begyűrűzött az országosan is tapasztalt Fidesz-terror, és távirányított báb lett a rendőrség a helyi Fidesz kezében. Tiltakozunk a balkáni módszerek és a megfélemlítés ellen! ? fejeződik be az MSZP Szombathelyi Szervezetének közleménye.

Szóljon hozzá!