ZETApress

hírportál

Maxwell a Hungexpon

John C MaxwellJohn C. Maxwell tart előadásokat jövő szombaton a hatékony vezetésről: Vezetés+ Keresztény Konferencia lesz november 9-én délelőtt és Business+ Konferencia lesz ugyanaznap délután Kőbányán, az Albertirsai úti Hungexpo A-pavilonban ? tudtuk meg Bali Mónikától.

A vezetéselméleti konferencia Magyarországon eddig egyedülálló módon nem zártkörű esemény, hanem tömegek számára elérhető. Főelőadója John C. Maxwell. A floridai keresztény lelkipásztor, író, üzletember vezetéselméletről szóló tanítása az egyik legelismertebb és a leginkább alkalmazott módszer szerte a világon. Eddig 21 millió példány kelt el a könyveiből, ezeknek, és a Maxwell szemináriumokon elsajátítható tananyagnak köszönhetően 174 országban több mint ötmillió képzett vezető, üzletember végzi sikeresen a munkáját.

John C. Maxwell előadásain keresztül a mindennapi élet kihívásainak ? vezetés, csapatmunka, kapcsolatok, magánélet problémáinak helyes kezelése ? jó döntéseihez kívánnak iránymutatást adni. A konferenciáról részleteket a idekattintva valamint a weboldalon olvashatnak. A konferencián jelenik meg magyarul John C. Maxwell 40 év tapasztalatát összefoglaló Leadership Gold című könyve. Az Aranyat érő vezetői ismeretek bevezető áron megvásárolható a helyszínen. Ezen felül könyvkiadók, kézművesek is kiállítanak az A-pavilonban.

John C. Maxwell

1947-ben, Garden City-ben (Michigan, Amerikai Egyesült Államok) született. Édesapját követve a szolgálatban az Ohio-i Keresztény Egyetemen diplomázott 1969-ben, majd mesterfokozatot szerzett az Azuca Pacific Egyetemen, ezt követően doktorált teológiából a Fuller Teológiai Egyetemen. Jelenleg Floridában él feleségével, Margarettel. A több mint 30 évnyi lelkészi szolgálata során Indiana, Ohio, Kalifornia és Florida államban vezetett keresztény gyülekezeteket. 1995-ben lemondott a vezető pásztori szolgálatról a Skyline Gyülekezetben (San Diego), hogy teljes idejét az írásnak és a vezetésre fókuszáló előadásoknak szentelje.

2004-ben visszatért a pulpitusra, és mint Biblia tanító szolgál Floridában, a Christ Fellowship Gyülekezetben. 2008 novembere óta vendégtanító a Crystal Cathedral Gyülekezetben, Kaliforniában, és szolgálatait az Hour of Power televíziós programon keresztül közvetítik. Munkásságának eredményeképpen több mint 80 nemzethez eljutott bibliai alapú vezetéselmélete. Maxwell hitvallása és célja, hogy minden nemzetben hatékonyan működjenek a keresztény közösségek, betöltve ezzel Jézus Krisztus Nagy Missziói Parancsát: Menjetek el azért, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek a nevében, és tanítsátok őket, hogy tartsák meg mindazt, amit én parancsoltam nektek! És íme, én veletek vagyok minden napon, a világ végezetéig. (Máté 28:19-20)

John C. Maxwell nemzetközileg elismert vezetési szakértő, oktató és szerző, könyveiből több mint 21 millió példány fogyott világszerte. Dr. Maxwell az EQUIP és a John Maxwell Company szervezetek alapítója, ahol több mint ötmillió vezetőnek tartott képzést 174 országban. Minden évben meghívott előadó a Fortune 100 cégeknél, nemzetközi kormányvezetőknél, valamint olyan szervezeteknél, mint az amerikai hadsereg katonai akadémiája és erődje (USMA), a National Football League és az ENSZ. A The New York Times, a The Wall Street Journal és a Business Week bestseller író; több mint kétmillió példány fogyott a The 21 Irrefutable Laws of Leadership (Amit a vezetésről tudni kell) című könyvéből, valamint több mint egymillió példány a The 21 Indispensable Qualities of a Leader (A vezető 21 nélkülözhetetlen tulajdonsága) és a Developing the Leader Within You (A benned levő vezető képzése) könyvekből.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Forbes már magyarul is | ZETApress
  2. Enikő láthatatlan harca | ZETApress

Szóljon hozzá!