ZETApress

hírportál

A K&H az MPB és a MOB

A K&H csoport további négy esztendőre, a Magyar Olimpia Csapat Bankja marad. Az ismert pénzintézet hosszú távú stratégiai programjának részeként kötött együttműködési szerződést további négy esztendőre meghosszabbította. A bankcsoport az elmúlt négy évben a Magyar Paralimpiai Bizottságra is kiterjesztette támogatását.

A hagyományokhoz ragaszkodva, a szerződés aláírására, ahogyan nyolc évvel ezelőtt, ismét a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtárában került sor. Luc Cools vezérigazgató-helyettes, Gömöri Zsolt MPB és Schmitt Pál MOB elnök írta alá az együttműködés meghosszabbítását szerdán 10 órakor, az Akadémiai Könyvtárteremben.

A fontos eseményre azok az olimpikonok is meghívást kaptak, akik az elmúlt esztendőkben a K&H bankcsoport közvetlen támogatásában részesültek. Horváth Viktor öttusázó, Nemcsik Zsolt kardvívó, Berki Krisztián tornász, Hadfi Dániel cselgáncsozó, Sidi Péter sportlövő és Pars Krisztián diszkoszvető is meghívott volt.

Varga Gabriella tőrvívó, Máté Gábor diszkoszvető, Huszár Erika rövidpályás gyorskorcsolyázó, Fodor Zoltán birkózó, valamint Benedek Dalma kajakos, Kovács Emese úszó, Varga Dániel vízilabdázó és Gerebics Roland is megjelent az ünnepi eseményen, melyen a bankcsoporttól kapott támogatásért köszönetül, közösen egy zászlót írtak alá.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Egy Ádám és két Dani lett milliomos | ZETApress

Szóljon hozzá!