ZETApress

hírportál

Alma Mater-díj Szegeden

Idén tavasszal immár negyedik alkalommal adja át az Alma Mater-díjat a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete, az SZTE Alma Mater. Az átadásra a Tavaszi Állásbörze lezárásaként holnap délután 4 órakor a József Attila Tanulmányi és Információs Központban kerül sor ? tudatta Sajtószolgálatuk.

Az SZTE Alma Mater-díja nemcsak időpontjában és helyszínében kapcsolódik az Országos Állásbörzéhez, hanem szellemiségében is: a Szegedi Tudományegyetemen végzett hallgatók minél szélesebb körű alkalmazását hivatott támogatni. A díjat minden évben az SZTE azon kiemelt regionális vagy országos partnere kapja, aki a legtöbb volt egyetemi hallgatójukat foglalkoztatja.

A díjjal arra kívánják ösztönözni a regionális cégeket, hogy minél több náluk képzett munkaerőt alkalmazzanak, és ezáltal a régió szellemi potenciálját erősítsék az egyetem volt növendékeivel. A rendezvény fővédnöke Szabó Gábor professzor, az egyetem rektora, védnöke az SZTE Hallgatói és Közkapcsolati Igazgatósága. Az eddigi díjazottak: 2006. ? Siemens, 2007. ? 3C Szeged Kft. és 2008. ? GE Hungary Zrt. Healthcare K+F divízió.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Díjazták a szegedieket

Szóljon hozzá!